Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bedankt – Boeking

HomeBedankt – Boeking

Bedankt voor je boeking

Hartelijk dank voor je boeking bij Tirol Outdoor. Je ontvangt van ons binnen 3 tot 5 werkdagen een e-mail met daarin de boekingsbevestiging en factuur (inclusief evt. kinderkorting) met betaalmogelijkheden.

Vriendelijke groet,

Het team van Tirol Outdoor

Reisverzekering nodig?

Een goede reisverzekering is verplicht tijdens onze reizen. Tegenwoordig hebben veel mensen een doorlopende reisverzekering, maar uit ervaring weten wij dat niet alle reisverzekeringen het bergsportrisico en eventuele bergreddingskosten dekken. Kijk dus van tevoren goed je polisvoorwaarden na.
Via TOE kun je een reisverzekering bij Ik Kies Zelf van a.s.r. afsluiten. Hun reisverzekering dekt nagenoeg alle sporten en ook bergreddingskosten zijn standaard verzekerd.

Voor het snel en eenvoudig online afsluiten van een kortlopende reisverzekering klik je hier.

Annuleringsverzekering

Naast een reisverzekering adviseren wij ook een annuleringsverzekering af te sluiten.
In sommige omstandigheden wil je je vakantie kunnen annuleren of afbreken. De dekking Annulering vergoedt dan de kosten van annulering of afbreking. Je bent verzekerd voor annuleringskosten bij bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie. Of door zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of als je plotseling werkloos wordt. Wanneer je een reis noodgedwongen moet afbreken, worden ook de ongebruikte reisdagen vergoed!
Kies je voor Allrisk Annulering en is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoed deze verzekering 75% van de annuleringskosten of de afbrekingsvergoeding. Dit geldt voor redenen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. De reden voor annuleren moet onvoorzien en buiten jouw schuld zijn. Je hebt geen recht op een vergoeding als je de reis wilt annuleren of afbreken, omdat je bijvoorbeeld geen zin meer hebt of omdat de weersomstandigheden niet goed zijn.

Voor een kortlopende annuleringsverzekering klik je hier.

Nog een weekje relaxen in een fijn hotel?

Ook dat kan bij Tirol Outdoor Experience. Stuur een mailtje naar info@tiroloutdoor.nl en vermeld hierin je wensen, budget en van wanneer tot wanneer je extra wilt overnachten.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.