Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bergsportreizen

HomeReizenBergsportreizen

De mooiste bergsportreizen maak je met Tirol Outdoor. Voor sommige mensen betekent een vakantie zon, zee en strand. Of na het wakker worden meteen een duik nemen in het zwembad van de camping. Maar jij niet. Jij droomt van schilderachtige berglandschappen. Kristalheldere beekjes, uitgestrekte weides met indrukwekkende bergtoppen op de achtergrond. Klimtochten op grote hoogtes. Wie van een uitdagende vakantie houdt is daarom bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod aan klimvakanties en alpinisme reizen voor zowel beginners als gevorderden aan.

 • 10-Meren Trail

  Vanaf:  815

  Trailrunning Salzkammergut “De 10 bergmeren” rennend langs de meren van het afwisselende en rijke natuur van het UNESCO-werelderfgoed. De 76 meren en een spannende bergwereld maken het Salzkammergut een prachtige trailrunbestemming. 5 etappes, 119 km, +7.597 hm, -7.363 hm!

  n.v.t.Oostenrijk8 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  815

 • Bernina

  Vanaf:  947

  Trailrunning im Engadin. Hoog naar Diavolezza, door de dalen van Val da Fain en Roseg en met een snelle pas dalend naar de meren van  Silvaplana und Sils. Deze trailrunning tour rondom het Berninamassief is iedere kilometer een waar genot.

  n.v.t.Zwitserland5 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  947

 • King Dachstein Trail

  Vanaf:  825

  Trailrunning “King Dachstein Trail” in 6 dagen – 4 etappes – 117 km – 5.780 hoogtemeters, trek je naar de hoogtes van de Dachstein. UNESCO-werelderfgoed sinds 1997, de regio van de Salzkammergut, Hallstatt & de Dachstein (2.995 m). Deze trailrunning…

  n.v.t.Oostenrijk6 dagenHond toegestaan

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  825

 • Via Grischuna

  Vanaf:  1.507

  Trailrunning over de Via Grischuna – De mooiste top van de wereld. De Via Grischuna, zeven etappes van Davos naar St. Moritz, overwin je door zo’n 9.000 hoogtemeters te rennen!

  n.v.t.Zwitserland8 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.507

 • Kilimanjaro – Lemoscho Route

  Vanaf:  3.664

  Kilimanjaro beklimming! Een prachtige bergwandelreis, naar de top van Afrika. Het hoogste punt bereiken we via de prachtige en uitdagende Lemosho Route. Alles verzorgd en ondersteund door lokale gidsen en begeleiders.

  2-8 deelnemersTanzaniaDuits, Engels11 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  3.664

 • Kilimanjaro beklimming – Machame Route & Mount Meru

  Vanaf:  4.027

  Kilimanjaro beklimming! Een prachtige bergwandelreis, naar de top van Afrika. Het hoogste punt, met een goede acclimatisatie de dagen ervoor naar Mount Meru. Alles verzorgd en ondersteund door lokale gidsen en begeleiders.

  2-8 deelnemersTanzaniaDuits, Engels13 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  4.027

 • Basiscursus klimmen Dolomieten

  Vanaf:  1.155

  Aspecten, die tijdens deze cursus aan bod komen zijn onder meer knopenkunde, zelfstandig abseilen, zekeringstechniek tijdens voor- en naklimmen en verschillende klimtechnieken.

  4-6 deelnemersItaliëDuits7 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.155

 • Basiscursus sneeuw & ijs Ötztaler Alpen met Wildspitze

  Vanaf:  1.124

  Je bent toe aan de volgende stap in je bergsport”carrière”? Tijdens deze cursus leer je alle basisbeginselen, die benodigd zijn voor toekomstige hoogalpiene touren. Aan bod komen ondermeer zaken als tourenplanning, bergreddingstechnieken en nog veel meer aspecten, die komen kijken…

  4-6 deelnemersOostenrijkDuits6 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.124

 • Basiscursus sneeuw & ijs Ötztaler alpen compact

  Vanaf:  695

  Tijdens onze bergsportcursussen leer je alle basisprincipes van de hoogalpiene bergsport, waarmee je op termijn al jouw bergsportdromen kunt verwezenlijken. Het Taschachhaus biedt als steunpunt met een indoor klimwand en cursuslokalen de ideale omstandigheden.

  5-6 deelnemersOostenrijkDuits4 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  695

 • Gevorderdencursus rots & ijs Stubaier Alpen

  Vanaf:  704

  Gecombineerde touren stellen hogere eisen aan een alpinist dan pure gletsjertochten. Tijdens deze cursus komen praktijkonderdelen als klimtechnieken in rots, herhaling van de bergreddingstechnieken, het aanbrengen van vaste punten in rots en ijs en het begaan en zekeren van eenvoudige…

  4-6 deelnemersOostenrijkDuits4 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  704

 • Basiscursus klettersteigen Alpspitze

  Vanaf:  557

  Het gebied rond de Alpspitze boven Garmisch-Partenkirchen heeft tal van klettersteigmogelijkheden op korte afstand van het Kreuzeckhaus en is daarmee een ideaal gebied voor deze klettersteigcursus in Zuid-Duitsland.

  4-6 deelnemersDuitslandDuits3 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  557

 • Basiscursus klettersteigen Gardameer

  Vanaf:  744

  De omgeving van Arco aan de noordkant van het Gardameer biedt de ideale speeltuin om kennis en ervaring op te doen met klettersteigen. De mediterrane ambiance met de heerlijke cappuccino, de italiaanse keuken en geweldige rode wijnen maken het vakantiegevoel…

  5-6 deelnemersItaliëDuits4 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  744

 • Gevorderdencursus klettersteigen Berchtesgaden

  Vanaf:  604

  Je hebt reeds klettersteigervaring en kunt goed uit de voeten in routes met moeilijkheid B en C. Belangrijke thema’s tijdens deze cursus zijn het halverwege terugkeren en afdalen uit een moeilijke route en zekeringstechnieken.

  5-6 deelnemersDuitslandDuits3 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  604

 • Basiscursus rotsklimmen Berchtesgadener Alpen

  Vanaf:  1.024

  Je hebt al ervaring met klimmen in de hal en wilt nu de stap maken naar het rotsklimmen. Tijdens deze cursus leer je alle basis klim- en zekeringstechnieken in rots, met als doel zelfstandig te kunnen voor- en naklimmen.

  4-6 deelnemersDuitslandDuits6 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.024

 • Basiscursus rotsklimmen Tannheimertal

  Vanaf:  674

  Het klimmen van meerdere touwlengtes in alpien terrein is de next step voor ambitieuze klimmers, maar er komt meer bij kijken dan bij het sportklimmen. De benodigde basics leer je tijdens deze week.

  5-6 deelnemersOostenrijkDuits4 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  674

 • Basiscursus klimmen Gardameer

  Vanaf:  1.134

  Het Sarcatal is de perfecte locatie voor een bergsportcursus klimmen. Met zijn zeer goede tot zeer pittige afgezekerde routes een ideale omgeving om de basisbeginselen van het alpiene klimmen onder de knie te krijgen.

  4-6 deelnemersItaliëDuits6 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.134

 • Selvaggio Blu – Original

  Vanaf:  1.355

  De Selvaggio Blu, een unieke trekking langs de rotsachtige kust van Sardinië, is inmiddels over de gehele wereld bekend en trekt jaarlijks in het hoogseizoen in mei en oktober veel avonturiers. De jarenlange ervaring en gebiedskennis van onze berggidsen biedt…

  6-8 deelnemersItaliëDuits8 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.355

 • Wild Trail – Costa Barranchi, Sicilië

  Vanaf:  1.695

  De Wild Trail – Costa Barranchi, Sicilië is inmiddels over de gehele wereld bekend en trekt jaarlijks in het hoogseizoen in mei en oktober veel avonturiers. De jarenlange ervaring en gebiedskennis van onze berggidsen biedt de mogelijkheid om bij grote…

  5-6 deelnemersItaliëDuits8 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.695

 • Wild Trail – Dolomieten

  Vanaf:  1.395

  Over ‘wilde paden’ door de hele noordelijke Dolomieten. Onze inheemse Dolomieten worden doorkruist via lang verlaten paden, vergeten oorlogspaden, of vaak volledig padloos.

  4-6 deelnemersItaliëDuits7 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.395

 • Wild Trail – Terre Apuane, Italië

  Vanaf:  1.595

  Deze tocht is avontuurlijk, pittig, mooi en onvergetelijk! Het precieze programma is een verrassing, maar we beloven je vergezichten over de bergtoppen van de Cinque Terre, graatwandelingen en adembenemende klettersteigtochten.

  5-8 deelnemersItaliëDuits8 dagen

  Moeilijkheid

  Duur
  Vanaf

  Vanaf:  1.595

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.