Huttentocht Dolomieten - onvergetelijke tochten door Italië

Voor avonturiers is een huttentocht door de Dolomieten een geweldige ervaring. U wandelt door de mooiste landschappen met de prachtigste vergezichten. Aan het einde van de dag, wanneer u bij de volgende hut bent aangekomen kunt u terugkijken op een prachtige wandeling.

Wilt u weten welke huttentocht door de Dolomieten bij u past? Bekijk dan snel ons aanbod! Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Alle 10 resultaten

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Brenta Trek

Bergwandelen, huttentocht 6 dagen
We lopen tijdens deze huttentocht dwars door het walhalla voor klettersteigers, de Brenta-Dolomieten. Ervaar dit magnifieke gebied zonder te klettersteigen.
5-9 deelnemers
Italië
Nederlands
6 dagen
***
verschillende berghutten
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomieten small

Bergwandelen, individuele huttentocht 4 dagen
Een 4-daagse individuele huttentocht door het Unesco Werelderfgoed Dolomieten, geschikt voor beginnende en licht gevorderde bergwandelaars. Je loopt zelfstandig en op eigen risico met behulp Lees meer
Italië
Nederlands
4 dagen
**
v.a. 8 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomieten DOGS Small

Bergwandelen, met de hond 4 dagen
Een 4-daagse huttentocht voor viervoeters en hun baasjes door één van de mooiste delen van de Dolomieten.
Italië
Nederlands
4 dagen
**
v.a. 10 jr.
Hond toegestaan
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomieten large

Bergwandelen, individuele huttentocht 6 dagen
Een 6-daagse individuele huttentocht door het Unesco Werelderfgoed Dolomieten, geschikt voor beginnende en licht gevorderde bergwandelaars. Je loopt zelfstandig en op eigen risico met behulp Lees meer
Italië
Nederlands
6 dagen
**
v.a. 8 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomieten DOGS Medium

Bergwandelen, met de hond 5 dagen
Een 5-daagse huttentocht voor viervoeters en hun baasjes door één van de mooiste delen van de Dolomieten.
Italië
Nederlands
5 dagen
**
v.a. 10 jr.
Hond toegestaan
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomieten XL

Bergwandelen, individuele huttentocht 7 dagen
In 7 dagen van hut naar hut door het Unesco Werelderfgoed Dolomieten: van de Schlern via Seiser Alm, Lang- en Plattkofel en Rotwand naar de Lees meer
Italië
Nederlands
7 dagen
***
v.a. 12 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomieten DOGS Large

Bergwandelen, met de hond 6 dagen
Een 6-daagse huttentocht voor viervoeters en hun baasjes door één van de mooiste delen van de Dolomieten.
Italië
Nederlands
6 dagen
**
v.a. 10 jr.
Hond toegestaan
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Meraner Höhenweg

Bergwandelen, individuele huttentocht 6 dagen
Een 6-daagse individuele wandeltocht rond en door het boven Merano gelegen Naturpark Texelgruppe, geschikt voor (licht)gevorderde bergwandelaars met een goede conditie.
min. 2 deelnemers
Italië
Nederlands
6 dagen
***
v.a. 10 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Gardena Trek

Bergwandelen, huttentocht 6 dagen
Tijdens deze 6-daagse huttentocht rond het Val Gardena doen we de mooiste gebieden van de Dolomieten aan. Beleef met TOE dit prachtige UNESCO-Werelderfgoed.
5-9 deelnemers
Italië
Nederlands
6 dagen
***
verschillende berghutten
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomiti di Fassa Familietrekking

Bergwandelen met het gezin 5 dagen
Een prachtige huttentocht voor het hele gezin met begin- en eindpunt in Campitello di Fassa, Ontdek samen met verschillende gezinnen en een TOE -bergwandelgids de Lees meer
5-12 deelnemers
Italië
Nederlands
5 dagen
**
v.a. 10 jr.

Huttentocht Dolomieten – beginners en gevorderden

Een huttentocht door de Dolomieten is een geweldige ervaring voor jong en oud. Bij Tirol Outdoor Experience bent u aan het juiste adres voor de beste huttentochten. Ons aanbod bestaat zowel uit tochten die geschikt zijn voor beginners, als voor meer gevorderde bergwandelaars. Wilt u exact weten welke huttentocht het beste bij u past? Neem dan contact op!

Nederlandse of Duitse gids

Bij vele van onze vakanties is de voertaal Duits, dit komt doordat wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wanneer u kiest voor een van onze Originals, gaat u op avontuur met een gecertificeerde Nederlandse gids. Uitstekend dus wanneer u geen Duits spreekt en toch veel van de omgeving wilt opsteken.

Informeer gerust verder!

Lijkt zo’n huttentocht door de Dolomieten u wel wat? Graag informeren we u verder over de mogelijkheden. Bekijk online het aanbod van Tirol Outdoor Experience, of neem telefonisch contact op voor meer informatie via 013 – 5056440.

Rosengarten huttentocht, door het hart van de Dolomieten

Wilt u graag met uw gezinnetje een huttentocht door de Dolomieten maken? De Rosengarten tocht is dan echt wat voor u. Dit is een tocht van 6 dagen die door het Natuurpark Schlern-Rosengarten trekt. Doordat de paden makkelijk te belopen zijn is deze bergwandeling ook geschikt om met jonge kinderen te maken. De gezellige hutten waar u overnacht bieden tevens genoeg ruimte om comfortabel met een gezin in te verblijven.

Huttentocht door berggebied Val di Fassa

De huttentocht in Val di Fassa begint en eindigt in dit in Italië gelegen bergdal in de Dolomieten. Gedurende 5 dagen wandelt u van het Lang- en Plattkofelmassief naar het Rosengartenmassief. Overnachten doet u in in traditionele Italiaanse berghutten, waar u kunt genieten van de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Huttentocht door Zwitserland maken

Denk aan Oostenrijk en Zwitserland en u denkt aan schilderachtige berglandschappen met besneeuwde bergtoppen, indrukwekkende dalen en traditionele Zwitserse berghutten. Met een huttentocht door Zwitserland van Tirol Outdoor stapt u zo’n schilderij in. De tocht centreet zich rond de Mont Blanc en is daarmee een echte klassieker. Ook gaat u even op bezoek in Frankrijk en Italië!

Over Tirol Outdoor Experience

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties, zoals de huttentocht door de Dolomieten. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies.

Groot aanbod actieve vakanties

Naast huttentochten door de Dolomieten hebben wij nog veel meer te bieden. Door onze jarenlange ervaring met actieve vakanties bieden wij u ook nog:

  • Originals
  • Bergwandelreizen (met de hond)
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Wintersportreizen

Tijdens al onze vakanties, die natuurlijk met zorg zijn samengesteld, kunt u genieten van prachtige landschappen en actief bezig zijn.

Ook een vakantie vol avontuur?

Wilt u ook het avontuur tegemoet gaan tijdens uw volgende vakantie? Kies dan voor een huttentocht door de Dolomieten of een van onze andere vakanties!

Boek een huttentocht in de Dolomieten

Bekijk hier alle huttentochten door de Dolomieten. Wilt u graag meer inspiratie? Bekijk dan ons aanbod op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en reisadvies op maat! Graag staan we u te woord om u meer te vertellen over onze mogelijkheden. Telefoonnummer: 013 – 5056440.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest