Gezinsreizen

Kan ik met mijn kinderen ook een reis boeken bij jullie?

Jazeker. Alle kinderen vinden het leuk om buiten te zijn, waarom dan niet ook op reis? Bij Tirol Outdoor Experience staan gezinsreizen hoog in het vaandel. Ook voor de kleine wandelaar en avonturier hebben wij een breed scala aan reizen. Zo hebben wij multisportreizen voor gezinnen, en speciale gezinswandelreizen.
Er is natuurlijk niets leukers dan om met je gezin actief te zijn tijdens de vakantie. Wandelen in de bergen, overnachten op een heuse berghut, raften op het wilde water, paragliden over het dal of kayakken over azuurblauwe rivieren. Na een van deze reizen komt iedereen boordevol verhalen weer thuis.

Waar gaan jullie gezinsreizen naartoe?

  • Oostenrijk
  • Italië
  • Duitsland
  • Kroatië
  • Slovenië

Resultaat 1–4 van de 21 resultaten wordt getoond

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Berchtesgadener Familietrekking

Bergwandelen met het gezin 4 dagen
Een mooie 4-daagse huttentocht voor het hele gezin, op en rond de Zugspitze. Prachtig landschap, gezellige berghutten, gemsen en steenbokken en de Zugspitze.
5-12 deelnemers
Duitsland
Nederlands
4 dagen
***
v.a. 10 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Dolomiti di Fassa Familietrekking

Bergwandelen met het gezin 5 dagen
Een prachtige huttentocht voor het hele gezin met begin- en eindpunt in Vigo di Fassa, Ontdek samen met verschillende gezinnen en een TOE -bergwandelgids de Lees meer
5-12 deelnemers
Italië
Nederlands
5 dagen
**
v.a. 8 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

E5 – Familietrekking

Bergwandelen, huttentocht 7 dagen
Deze klassieke oversteek van de Alpen is erg populair. Om de grootste drukte te vermijden starten we op maandag en eindigen we zaterdags in Merano.
5-10 deelnemers
Duitsland
Nederlands
7 dagen
***
hotel/gasthof
v.a. 12 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Meraner Familietrekking

Bergwandelen met het gezin 6 dagen
Een verrassende variant op de Meraner Höhenweg, een trektocht rond en door de Texelgruppe met overnachtingen in gezellige almhutten en comfortabele hotels.
5-12 deelnemers
Italië
Nederlands
6 dagen
**
v.a. 10 jr.

Over onze reizen

Wij hebben met veel zorg ons reisprogramma samengesteld. Staat uw gewenste periode er niet bij, of wilt u liever een maatwerkreis, neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest