Huttentocht Zwitserland - mooiste meerdaagse wandelreizen

Ervaar een unieke huttentocht door Zwitserland en laat de avonturier in u volledig opleven! Geniet van de prachtige berglandschappen, een veelzijdige flora en fauna en overnacht in berghutten of in een hotel/gasthof. Het is maar net wat u wilt! Heeft u specifieke wensen? Het team van Tirol Outdoor stelt graag voor u een reis op maat samen. Zo wordt er aan al uw wensen voldaan.

Enige resultaat

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Silvretta Experience

Bergwandelen, huttentocht 7 dagen
Een pittige 7-daagse huttentocht door de Blaue Silvretta voor ervaren bergwandelaars. Een tocht langs indrukwekkende gletsjerlandschappen.
5-9 deelnemers
Oostenrijk
Nederlands
7 dagen
***
hotel/gasthof

Nederlandse of Duitse gids bij uw huttentocht

Bij veel van onze reizen is de taal die de gidsen of reisleiders spreken voornamelijk Duits. Dit is ook zo bij sommige van onze huttentochten in Zwitserland. Geen probleem voor sommige mensen, maar wanneer uw Duits niet perfect is snappen wij maar al te goed dan een Nederlandse gids gewenst is. Daarom hebben wij sinds 2012 onze Originals geïntroduceerd.

Tijdens een Original heeft u de beschikking over een gecertificeerde, Nederlands sprekende gids of reisleider die u ook alles over de omgeving haarfijn kan uitleggen. Zo bent u er zeker van dat u tijdens uw huttentocht door Zwitserland niks zal missen.

Huttentocht Zwitserland voor het gezin

Wij bieden ook actieve reizen aan, speciaal voor gezinnen. Tijdens zo’n gezinsavontuur kunnen kinderen vanaf 6 jaar de vakantie van hun leven beleven. Tijdens een huttentocht door Zwitserland zullen uw kinderen zich beslist geen moment vervelen en terug komen met de leukste en spannendste verhalen voor hun vriendjes en vriendinnetjes.

De organisatie achter de huttentochten in Zwitserland

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden!

Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Wandelvakantie in Zwitserland boeken?

Wilt u ook graag actief zijn tijdens uw vakantie? Kies dan voor een vakantie van Tirol Outdoor Exerience! Ga bijvoorbeeld op huttentocht door Zwitserland. Meer weten over ons aanbod? Bekijk deze dan snel op onze website of neem contact met ons op voor reisadvies op maat!

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest