Multisportreizen

In de bergen valt veel meer te doen dan alleen bergwandelen of skiën. Daarom hebben wij multisportreizen ontwikkeld waarin meerdere activiteiten verwerkt zitten plus een fijne accommodatie. Een totaalpakket dus. Voor de benodigde materialen wordt gezorgd, het enige dat jij hoeft mee te nemen zijn sportieve (bergwandel)schoenen, badkleding, handdoek en bovenal goede zin.
Deze reizen zijn voor jong en oud geschikt, voor elk niveau hebben wij een programma. Of je nu een beginnende buitensporter bent of als je houdt van net dat beetje extra uitdaging.

Alle 3 resultaten

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zomer Outdoor Experience Zillertal SMALL

Multisporten 7 dagen
Wij bieden gezinnen een week lang actie en avontuur in en rond Mayrhofen in het populaire Zillertal. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 6 Lees meer
n.v.t.
Oostenrijk
Duits
7 dagen
hotel/gasthof
v.a. 6 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zomer Outdoor Experience Zillertal TEENAGER

Multisporten 7 dagen
Wij bieden gezinnen een week lang actie en avontuur in en rond Mayrhofen in het populaire Zillertal. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 10 Lees meer
n.v.t.
Oostenrijk
Duits
7 dagen
hotel/gasthof
v.a. 10 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zomer Outdoor Experience Zillertal LARGE

Multisporten 7 dagen
Het Zillertal mag zich met recht het “meest actieve dal ter wereld” noemen. Wij bieden je tijdens deze actieve vakantie een week lang actie en Lees meer
n.v.t.
Oostenrijk
Duits
7 dagen
v.a. 14 jr.

Zin in een actieve vakantie in de Alpen? Ben jij sportief aangelegd en wil jij nieuwe sporten ontdekken? Met Tirol Outdoor Experience kun je multisportreizen maken. Wij bieden diverse multisportreizen aan in verscheidene landen en met verschillende moeilijkheidsgraden! Tirol Outdoor biedt een breed aanbod aan multisportreizen aan.

Vraag om reisadvies op maat!

Wil je graag meerdere buitensporten ontdekken? Boek een multisportreis bij Tirol Outdoor! Voor meer informatie of gratis reisadvies kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440.

Actieve vakantie? Boek een multisportreis!

Houd jij van actief bezig zijn? Ontdek de leukste buitensporten in de mooiste landen met Tirol Outdoor Experience. Al onze multisportreizen zijn zorgvuldig samengesteld en zijn onder begeleiding van lokale gidsen. Ga raften, canyoning of paragliden in Oostenrijk. Zo maar een paar voorbeelden van onze multisporten.

  • Breed aanbod aan multisportreizen
  • Ontdek de leukste buitensporten
  • Geniet van schitterende landschappen
  • Ontsnap uit de dagelijkse sleur

Fun op reis? Ga multisporten!

Tirol Outdoor biedt de mogelijkheid om in één week tijd kennis te maken met verschillende buiten- en bergsporten. Van raften en canyoning tot paragliden en zelfs slapen op een echte berghut! Deze reizen bieden wij voor verschillende leeftijden aan en in verschillende moeilijkheidsgraden.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij je altijd voorzien van een passend reisadvies.

Meer weten?

Ontsnap even uit de dagelijkse sleur door een actieve multisportreis te boeken met Tirol Outdoor Experience! Bekijk ons aanbod aan multisportreizen op de website. Bij vragen kun je contact opnemen. Wij staan je graag te woord en kunnen je van reisadvies op maat voorzien. Contact opnemen kan telefonisch via het volgende telefoonnummer: 013 – 5056440.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest