Actieve gezinsvakantie

Bent u het liefst actief, ook met uw gezin en ook tijdens de vakantie? Bent u dan ook op zoek naar een actieve gezinsvakantie? Zoek dan vooral niet verder want bij Tirol Outdoor Experience zit u goed. Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring met het samenstellen van de beste actieve gezinsvakanties. Wilt u weten wat wij zoal te bieden hebben? Neem dan een kijk in ons aanbod actieve gezinsvakanties en andere reizen of neem contact met ons op!

Vele actieve gezinsvakanties

Een actieve gezinsvakantie kan er verschillend uitzien, dat ligt natuurlijk aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld fietsen, wandelen of meerdere sporten beoefenen tijdens de vakantie? Daarom hebben wij vele actieve vakanties in ons aanbod, waarvan er vele ook uitermate geschikt zijn voor gezinnen. Kinderen van 6 jaar en ouder zijn namelijk bij veel van onze vakanties hartelijk welkom want ook zij zullen een geweldige vakantie beleven bij Tirol Outdoor Experience! Bij ons kunt u dan ook een keuze maken uit een breed aanbod, dat bestaat uit onder andere:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Een actieve gezinsvakantie is natuurlijk al een geweldige ervaring, maar het wordt nog beter wanneer ieder lid van het gezin alles kan verstaan wat er verteld wordt door de gids of reisleider. Daarom hebben wij onze speciale Original reizen ontwikkeld. Tijdens zo’n reis heeft u namelijk de beschikking over een gecertificeerde gids die ook nog eens gewoon Nederlands spreekt. Zo kan iedereen genieten van een geweldige actieve gezinsvakantie.

Over ons

Al sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Ook actief met het hele gezin?

Wilt u ook een actieve gezinsvakantie waar iedereen zich geen moment zal vervelen? Kies dan voor een van de actieve reizen van Tirol Outdoor Experience, want bij ons is iedere reis een onvergetelijke ervaring. Meer weten? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op voor extra informatie.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest