Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Actieve gezinsvakantie

HomeActieve gezinsvakantie

Actieve vakantie met het gezin

Beleeft u het liefst een actieve vakantie met uw gezin? Bent u daarom op zoek naar een actieve gezinsvakantie? Zoek dan vooral niet verder want bij Tirol Outdoor Experience zit u goed.

Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring met het samenstellen van de beste actieve gezinsvakanties. Wilt u weten wat wij zoal te bieden hebben? Bekijk dan snel ons aanbod actieve vakanties voor het gezin!

Heeft u specifieke wensen, of wilt u een reis op maat laten samenstellen? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

raften met het gezin

Sportieve vakantie met uw gezin

Een actieve gezinsvakantie kan er verschillend uitzien, dat ligt natuurlijk aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld raften, ziplinen of meerdere sporten beoefenen tijdens de vakantie? Alles is mogelijk!

Om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen hebben wij vele actieve vakanties in ons aanbod. Het grootste deel is uitermate geschikt voor gezinnen. Zo kunt u samen met uw gezin een geweldige vakantie beleven.

Kinderen van 6 jaar en ouder zijn bij het grootste deel van onze vakanties van harte welkom.

Groot aanbod avontuurlijke vakanties

Samen met uw gezin beleeft u een spectaculaire want ook zij zullen een geweldige vakantie beleven bij Tirol Outdoor Experience! Bij ons kunt u dan ook een keuze maken uit een breed aanbod, dat bestaat uit onder andere:

familievakantie in de sneeuw

Original als actieve gezinsvakantie

Een actieve vakantie voor het gezin is op zichzelf al een geweldige ervaring. Maar het wordt nog beter wanneer ieder lid van het gezin alles kan verstaan wat er verteld wordt door de gids of reisleider. Daarom hebben wij onze speciale Original reizen ontwikkeld. Tijdens zo’n reis heeft u namelijk de beschikking over een gecertificeerde gids die Nederlands spreekt. Zo kan iedereen genieten van een geweldige actieve gezinsvakantie.

Over Tirol Outdoor Experience

Al sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie in de bergen. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden!

bergwandelen door oostenrijk

Boek een actieve vakantie voor uw gezin

Wilt u ook een actieve gezinsvakantie boeken waar iedereen zich geen moment zal vervelen? Kies dan voor een van de avontuurlijke reizen voor het gezin van Tirol Outdoor Experience. Bij ons is iedere reis een onvergetelijke ervaring. Meer weten? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op voor extra informatie.

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.