decor

Bergwandelen met de hond

Kan mijn hond mee tijdens een huttentocht?

Jazeker. Wij zelf hebben ook een hond, en niets is leuker dan bergwandelen met de hond. Speciaal voor de viervoeter hebben wij een aantal huttentochten opgenomen in het programma waar zij mogen slapen op een hut. Omdat niet iedere berghut honden toelaat op de kamers, hebben wij voor jullie uitgezocht waar dit wel mag. Zodoende hebben wij een aantal hondvriendelijke huttentochten uitgezet. Uw hond, net als uzelf, dienen een goede conditie te hebben en geen angst voor hoogtes hebben. Wanneer u een van onze groepsreizen boekt, dient de hond ook met andere honden overweg te kunnen.

Waar gaan deze reizen heen?

  • Oostenrijk
  • Italië
  • Duitsland

Resultaat 1–4 van de 13 resultaten wordt getoond

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Rosengarten, Dolomieten met de hond

Bergwandelen, huttentocht 4 dagen
Tijdens deze 4-daagse huttentocht wandelen we met verschillende viervoeters en hun baasjes van hut naar hut door de Dolomieten.
5-10 deelnemers
Italië
Nederlands
4 dagen
**
verschillende berghutten
Hond toegestaan
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Venediger met de hond

Bergwandelen, huttentocht 6 dagen
Deze 6-daagse huttentocht door het Venediger-gebied in Oost-Tirol is voor ervaren bergwandelaars en hun hond.
5-10 deelnemers
Oostenrijk
Nederlands
6 dagen
***
verschillende berghutten
Hond toegestaan
Add to Wishlist
Add to Wishlist

E5 Oberstdorf – Merano, met de hond

Bergwandelen, huttentocht 7 dagen
De E5 comfort, speciaal voor diegenen die het comfort van een hotel verkiezen boven berghutten. Bovendien mag uw hond mee tijdens deze wandeltocht. Gedurende 2 Lees meer
5-10 deelnemers
Duitsland
Nederlands
7 dagen
***
hotel/gasthof
Hond toegestaan
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Wandelweek in het hart van de Dolomieten

Bergwandelen, met de hond 6 dagen
Al wandelend verkennen we gedurende 6 dagen de Rosengarten, Schlern en Platt- en Langkofel vanuit de comfortabele Tierser Alpl Hütte.
4-8 deelnemers
Italië
Nederlands
6 dagen
**
Hond toegestaan

Op vakantie met uw hond

Bent u op zoek naar een avontuurlijke vakantie, maar wilt u uw trouwe viervoeter niet thuis laten? Wilt u op vakantie naar de bergen in Duitsland, Oostenrijk of Italië en wilt u uw hond meenemen? En bent u op zoek naar een vakantie waarin u samen met uw hond kunt bergwandelen? Dat kan! Bij Tirol Outdoor Experience heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse reizen die u samen met uw hond kan maken naar Oostenrijk, Italië en Duitsland. Wij hebben speciaal voor u, als hondenbezitter, een aantal huttentochten in ons programma opgenomen waar uw hond van harte welkom is. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Tirol Outdoor Experience?

Tirol Outdoor Experience

Tirol Outdoor Experience is in 2004, vanuit een enorme passie voor de bergen, opgericht. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot dé bergsportspecialist voor zowel de beginnende als de ervaren bergsporter naar de Alpenlanden en daarbuiten. Wij hebben met veel zorg een reisprogramma samengesteld, waaruit u kunt kiezen. Omdat wij zelf al ruim 40 jaar bersportervaring hebben, waarvan een aantal jaar als bergsportinstructeur, in Noord- en Zuid-Tirol, weten we als geen ander hoe wij u moeten voorzien van een passend én veilig reisadvies. Bij Tirol Outdoor Experience staat uw veiligheid altijd voorop: daarom werken wij alleen samen met gecertificeerde en gediplomeerde bergwandel- en berggidsen. Wanneer u dus op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, dan bent u bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres!

De mogelijkheden bij Tirol Outdoor

Bij Tirol Outdoor Experience heeft u een zeer ruime keuze: van bergsportreizen tot aan bergwandelen en van gezinsreizen tot aan multisportreizen, voor iedereen is er een avontuurlijke en actieve vakantie bij! Bent u op zoek naar een vakantie die ook geschikt is voor uw hond? Dan ben u bij Tirol Outdoor Experience ook zeker op de goede plek! Wij houden van honden en daarom snappen we als geen ander hoe leuk het is om samen met de hond te gaan bergwandelen. Omdat niet alle berghutten honden toelaten, hebben wij speciaal voor u en uw viervoeter een huttentochten programma opgenomen waar uw hond van harte welkom is. Wanneer u een avontuurlijke vakantie samen met uw hond wilt beleven, dan is het van belang dat zowel u als uw hond een goede conditie heeft en geen angst voor hoogtes heeft. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid bij Tirol Outdoor Experience om een groepsreis te boeken: wanneer u samen met uw hond op vakantie wilt in een groepsreis, dan is het van belang dat uw hond goed overweg kan met andere honden. Bij Tirol Outdoor Experience heeft u de keuze uit een vakantie met uw hond in Italië, een vakantie met uw hond in Duitsland en een vakantie met uw hond in Oostenrijk.

Boek direct uw vakantie met uw hond!

Wilt u een vakantie samen met uw hond boeken? Lees dan ook eens de ervaringen van anderen en het laatste nieuws over Tirol Outdoor Experience! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze reizen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag!

Pin It on Pinterest