Schoolreizen en werkweken

Tirol Outdoor Experience stelt al jaren actieve studiereizen, schoolreizen en werkweken samen voor het voortgezet-, beroeps-, wetenschappelijk- en volwassenenonderwijs. De actieve groepsreizen met georganiseerde outdooractiviteiten worden door ons voor je “op maat” samengesteld, waarbij wij rekening houden met jouw wensen en budget.

We weten als geen ander wat er wordt verwacht van een succesvolle reis. Wij beschikken over een groot netwerk van vervoer, verblijf en activiteiten, en kunnen zo de reis samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Kwaliteit, veiligheid, maar bovenal fun hebben wij hoog in het vaandel staan.

Geheel verzorgde actieve schoolreizen:

  • Wij hebben voor je de tofste bestemmingen binnen Europa geselecteerd
  • Ruime keuze uit buitensport activiteiten
  • Prima accomodaties, van basic tot luxe
  • Je reist veilig met een keurmerk busbedrijf, vliegtuig of trein
  • Ook een avondprogramma kan georganiseerd worden

Meer informatie?
Ben je op zoek naar een actieve schoolreis tegen scherpe prijzen? Tirol Outdoor Experience heeft een uitgebreid netwerk en ruime ervaring met het organiseren van groepsreizen. In overleg met ons enthousiaste team zul je zeker tot de juiste keuze komen. Wij hebben de meeste bestemmingen zelf bezocht en zijn hierdoor in staat je een goed en persoonlijk advies te geven. Ook kunnen wij op verzoek culturele elementen opnemen in jouw programma.

Neem contact op

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest