Avontuurlijke vakantie – groot aanbod avontuurlijke reizen

Houdt u er van om actief bezig te zijn, en wilt u graag een avontuurlijke vakantie boeken? Dat begrijpen wij van Tirol Outdoor Experience maar al te goed! Daarom hebben wij een ontzettend breed aanbod in avontuurlijke reizen. Tijdens onze vakanties zult u zich geen moment vervelen!

Bent u op zoek naar een bergsportreis, unieke huttentocht of een fietsreis? Of gaat u liever raften, mountainbiken, paragliden of een andere sport beleven? Het kan allemaal! Gaat u met het gezin op vakantie? Bekijk dan de sportieve reizen voor het hele gezin.

Groot aanbod avontuurlijke reizen en vakanties

Wij bieden veel verschillende soorten avontuurlijke vakanties aan. Door onze ervaring en expertise in avontuurlijke reizen kunt u bij ons altijd terecht voor:

Tijdens een van onze original vakanties zult u genieten van een avontuurlijke vakantie in de bergen onder leiding van een Nederlandse gids. Dit maakt het voor u makkelijker om nog meer van de omgeving te leren. Al onze Nederlandse gidsen zijn gecertificeerd en weten waar ze over praten. Dit garandeert dus een geweldige vakantie in de bergen.

Over TOE: de specialist in avontuurlijke reizen

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een avontuurlijke vakantie in de bergen. Daarom besloten wij om onze gezamenlijke kennis in te zetten om onvergetelijke vakanties samen te stellen.

Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden. Ook kinderen zijn van harte welkom!

Onze tips voor avontuurlijke gezinsvakanties

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zomer Outdoor Experience Zillertal SMALL

Multisporten 7 dagen
Wij bieden u en uw gezin een week lang actie en avontuur in en rond Mayrhofen in het populaire Zillertal. De activiteiten zijn geschikt voor Lees meer
n.v.t.
Oostenrijk
Duits
7 dagen
hotel/gasthof
v.a. 6 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zomer Outdoor Experience Zillertal LARGE

Multisporten 7 dagen
Het Zillertal mag zich met recht het “meest actieve dal ter wereld” noemen. Wij bieden u tijdens deze actieve vakantie een week lang actie en avontuur. Lees meer
n.v.t.
Oostenrijk
Duits
7 dagen
v.a. 14 jr.

Wilt u ook op avontuur?

Bent u op zoek naar een geweldige avontuurlijke vakantie met uw partner of gezin? Bekijk dan ons ruime aanbod aan avontuurlijke vakanties op onze website. Heeft u liever reisadvies op maat of vragen over een van onze avontuurlijke vakanties? Neem dan gerust contact met ons op.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest