Avontuurlijke vakantie – Beleef een actieve vakantie

Houdt u er van om actief bezig te zijn op vakantie, en wilt u graag een avontuurlijke vakantie boeken? Dat begrijpen wij van Tirol Outdoor Experience maar al te goed! Daarom hebben wij een ontzettend breed aanbod in avontuurlijke vakanties. Tijdens onze vakanties zult u zich geen moment vervelen!

Bent u op zoek naar bergsportreizen, een unieke huttentocht of een fietsreis? Of gaat u liever raften, mountainbiken, paragliden of een andere actieve sport beleven? Het kan allemaal! Gaat u met het gezin op vakantie? Bekijk dan de sportieve reizen voor het hele gezin.

Avontuurlijke vakanties van Tirol Outdoor Experience

Wij bieden vele verschillende soorten avontuurlijke vakanties aan. Wij zijn dan ook wel de expert op het gebied van dit soort vakanties te noemen. Door onze ervaring en expertise kunt u bij ons zonder problemen terecht voor onder andere:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Tijdens een van onze original vakanties zult u genieten van een vakantie in de bergen onder leiding van een Nederlandse gids. Dit maakt het voor u makkelijker om nog meer van de omgeving te leren. Al onze Nederlandse gidsen zijn gecertificeerd en weten waar ze over praten. Dit garandeert dus een geweldige vakantie in de bergen.

Over TOE

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een avontuurlijke vakantie als een bergsportvakantie. Daarom besloten wij om onze gezamenlijke kennis in te zetten om onvergetelijke vakanties samen te stellen. Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden en ook kinderen zijn ook van harte welkom!

Wilt u ook op avontuur?

Bent u ook op zoek naar een geweldige avontuurlijke vakantie met uw partner of gezin? Bekijk dan ons ruime aanbod aan avontuurlijke vakanties op onze website. Heeft u liever reisadvies op maat of vragen over een van onze vakanties? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest