Disclaimer

Tirol Outdoor Experience (Kamer van Koophandel: 50543938), hierna te noemen TOE, verleent u hierbij toegang tot https://www.tiroloutdoor.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

TOE behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid

TOE spant zich in om de inhoud van https://www.tiroloutdoor.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op https://www.tiroloutdoor.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TOE.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op https://www.tiroloutdoor.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met TOE.Voor op https://www.tiroloutdoor.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TOE nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij TOE.
De inhoud van https://www.tiroloutdoor.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest