Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Disclaimer

HomeDisclaimer

Disclaimer

Tirol Outdoor Experience (Kamer van Koophandel: 50543938), hierna te noemen TOE, verleent u hierbij toegang tot http://www.tiroloutdoor.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

TOE behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid

TOE spant zich in om de inhoud van http://www.tiroloutdoor.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op http://www.tiroloutdoor.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TOE.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op http://www.tiroloutdoor.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met TOE.Voor op http://www.tiroloutdoor.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TOE nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij TOE.
De inhoud van http://www.tiroloutdoor.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.