Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Dé wandelvakantie door Oostenrijk

HomeDé wandelvakantie door Oostenrijk

Wandelvakantie in Oostenrijk

Houdt u van wandelen en bent u geïnteresseerd in een wandelvakantie door Oostenrijk? Maak dan kennis met Tirol Outdoor Experience, dé specialist en aanbieder van outdoor vakanties op diverse locaties in Europa. Wij hebben een breed aanbod aan actieve vakanties zoals wandelvakanties in Oostenrijk, voor iedereen die het niks vindt om urenlang bruin te bakken aan het zwembad of strand, voor liefhebbers van de natuur en voor zij die juist energie krijgen van lekker actief bezig zijn. Oostenrijk is een wandelbestemming bij uitstek. Wandelvakanties zijn dan ook niet zomaar alsmaar populairder aan het worden. Het land heeft diverse prachtige wandelroutes te bieden met zijn prachtige berglandschappen. Ideaal als je de mooie natuur in Oostenrijk helemaal tot je wil nemen, om zo lekker tot rust te kunnen komen.

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Lijkt u een wandelvakantie in Oostenrijk wel wat? Kijk dan eens rond op onze website om de mogelijkheden te bekijken, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons het best bereiken door te bellen naar 013 – 5056440.

Wandelvakanties door Oostenrijk met uw kind

Het alledaagse leven kan erg hectisch zijn. Soms kunt u zelfs het gevoel krijgen dat u in een sleur terecht komt. Met een wandelvakantie in Oostenrijk kunt u uzelf daar even helemaal uit onttrekken. Door te wandelen door de prachtige natuur die Oostenrijk te bieden heeft komt u heerlijk tot rust in schilderachtige omgevingen. Geniet van imposante bergen, bergmeertjes, mistige dallen, alpenweiden en de rijke flora en fauna die Oostenrijk te bieden heeft. U even een paar dagen in een andere omgeving bevinden kan erg verfrissend zijn. Omdat het om een wandeling gaat is een goede conditie niet per definitie vereist. U kunt de wandelvakantie gewoon rustig aan, lekker op uw eigen tempo doen. Wij bieden ook veel wandelingen aan die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

  • Breed aanbod aan kindvriendelijke wandelvakanties door Oostenrijk
  • Kom heerlijk tot rust
  • Geniet van schitterende berglandschappen
  • Ontsnap uit de dagelijkse sleur
  • Ook geschikt voor kinderen

Op wandelvakantie door Oostenrijk met uw hond

Tirol Outdoor Experience biedt diverse wandelvakanties in Oostenrijk aan. Zo is het mogelijk om met uw gezin op wandelvakantie te gaan. Heeft u thuis een hond en zou u die graag meenemen? Dan is ook dat een mogelijkheid. U kunt verder kiezen om te gaan wandelen met bagagevervoer. Zo kunt u zelf een lichte rugzak meenemen en wordt uw bagage telkens voor u naar de volgende bestemming vervoerd. Heeft u liever een vaste standplaats tijdens de wandelvakantie? Dit alles en meer is mogelijk bij Tirol Outdoor Experience.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies.

Wandelvakanties door Oostenrijk inclusief bagagevervoer

Geen zin om tijdens de wandelvakantie door Oostenrijk steeds uw bagage mee te moeten sleuren? Dan kunt u deze vakantie ook inclusief bagagevervoer boeken. Wij bieden diverse zorgvuldig samengestelde reisprogramma’s aan. Bekijk deze op onze website. Wilt u graag een op maat gemaakte reis door Oostenrijk maken? Ook die mogelijkheid bieden we u. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Kom heerlijk tot rust met een bergwandelvakantie in Oostenrijk

Lijkt u het maken van een een ontspannen wandelvakantie door Oostenrijk (eventueel inclusief bagagevervoer, of met uw kind of hond) wel wat? Bekijk dan online het aanbod van Tirol Outdoor. Voor gratis en vrijblijvend reisadvies kunt u contact opnemen door te bellen naar 013 – 5056440. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.