Wandelen in Oostenrijk

Wil je binnenkort op vakantie, maar zit je niet te wachten op een strandvakantie? Wil je graag wandelen in de bergachtige landschappen van Oostenrijk? Dan ben je bij Tirol Outdoor Experience op de goede plek beland. Wij zijn dé aanbieder van wandelvakanties in verschillende landen binnen Europa. Via ons kun je de mooiste gebieden en dorpen van Oostenrijk bezoeken deze zomer. Met een breed aanbod aan bergwandelvakanties zit er voor iedereen wel wat tussen: jong en oud, beginner of gevorderd. Kom tot rust en laat de energie in je opbloeien te midden van een schitterende natuur en indrukwekkende berggebieden. Oostenrijk beschikt over talloze mooie wandelroutes waarbij genoten kan worden van de mooie natuur.

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Zin in een wandelvakantie in Oostenrijk? Bekijk dan het aanbod aan wandelvakanties van Tirol Outdoor Experience. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen, wij helpen je graag verder. Bel gerust naar het volgende telefoonnummer: 013 – 5056440.

Geniet van een bergwandelvakantie in Oostenrijk

Vakanties zijn er om tot rust te komen. Even ontsnappen uit de dagelijkse sleur, zoals veel mensen dat ervaren. Hoe kan dat beter dan door lekker te wandelen door de schitterende natuur in Oostenrijk? Kom heerlijk tot rust terwijl je door diepe bergdalen wandelt, langs kristalheldere bergmeren met indrukwekkende bergtoppen die in de achtergrond lonken. Loop over glooiende en uitgestrekte weides, geniet van de frisse berglucht en overnacht ’s nachts in comfortabele berghutten.

  • Breed aanbod aan bergwandelvakanties in Oostenrijk
  • Kom heerlijk tot rust
  • Geniet van schitterende berglandschappen
  • Ontsnap uit de dagelijkse sleur
  • Ook geschikt voor kinderen

Bezoek de mooiste dorpen van Oostenrijk deze zomer

Met een wandelvakantie van Tirol Outdoor bezoek je de mooiste dorpen en gebieden van Oostenrijk. In een kleine groep wandel je samen, onder begeleiding van een lokale gids, de mooiste routes. Wij bieden diverse reisprogramma’s aan die zorgvuldig door ons zijn samengesteld. Ook maatwerkreizen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om deze mogelijkheid te bespreken!

Wandelen in Oostenrijk met uw hond of gezin

Ook samen met je hond of gezin wandelen in Oostenrijk is mogelijk met Tirol Outdoor Experience. Wij bieden een bergwandelvakantie aan die geschikt is voor ervaren wandelaars die graag hun trouwe viervoeter willen meenemen. Je maakt een schitterende tocht door het prachtige alpenlandschap, langs heldere beekjes, boerderijen en bloemenweiden aan de voet van het hooggebergte. Of ga met je gezin wandelen in Tirol, tussen de groene almweiden en met wilde rotsformaties op de achtergrond.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij je altijd voorzien van een passend reisadvies.

Wandelvakanties in Oostenrijk inclusief bagagevervoer

Wij begrijpen het best als je tijdens het wandelen in Oostenrijk geen zin hebt om je bagage steeds mee te sleuren. Daarom bieden wij ook wandelvakanties inclusief bagagevervoer aan. Waar sommige reizen inclusief een vaste standplaats zijn, bieden wij ook wandelreizen aan waarbij je iedere nacht op een andere locatie verblijft. Door de trip inclusief bagagevervoer te boeken hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van jouw spullen.

Ook de mooiste gebieden van Oostenrijk bezoeken in de zomer?

Ga wandelen in de bergen van Oostenrijk en onttrek je even uit de dagelijkse sleur. Wil je ook graag op bergwandelvakantie? Boek dan een vakantie bij Tirol Outdoor Experience en bezoek deze zomer de mooiste dorpen en gebieden van Oostenrijk. Kijk gerust rond op onze website om het aanbod te bekijken. Nog vragen, of reisadvies ontvangen? Wij staan je graag te woord. Je kunt vrijblijvend contact opnemen via 013 – 5056440.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest