Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Sportieve vakantie

HomeSportieve vakantie

Sportieve vakantie

Zit u niet graag stil en bent u vaak actief bezig, bijvoorbeeld door te sporten? Wilt u daarom ook actief bezig zijn tijdens uw vakantie? Kies en voor een sportieve vakantie van Tirol Outdoor Experience! Wij bieden verschillende sportieve vakanties waar u zich geen moment zult vervelen. Van geweldige fietsvakanties tot bergsportvakanties, er is voor iedereen een sportieve vakantie bij Tirol Outdoor Experience. Wilt u weten wat voor soort sportieve vakanties wij aanbieden? Bekijk dan snel ons aanbod of neem contact met ons op voor reisadvies op maat!

Waarom een sportieve vakantie van TOE?

Voor u zit uitslapen er niet in, ook niet tijdens de vakantie, u bent namelijk liever actief en sportief bezig. Wij begrijpen dat maar al te goed en daarom bieden wij verschillende sportieve vakanties aan. Deze zijn met zorg samengesteld voor mensen zoals u. Bij ons kunt u dan ook genieten van onder andere:

  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen

Ga dus voor avontuur en blijf ook tijdens uw vakantie actief bezig door voor een vakantie van Tirol Outdoor Experience te kiezen. Bij ons zijn alle sportieve vakanties een echte ervaring die u nooit meer zal vergeten!

Ga voor een Original van TOE

Wij werken veelal met de beste lokale gidsen en reisleiders, daarom is bij vele van onze reizen de voertaal Duits. Misschien is dit voor u helemaal geen probleem, maar wanneer uw Duits wat aan de minder goede kant is, kunt u kiezen voor een Original van TOE. Tijdens een van onze Original reizen heeft u namelijk de beschikking over een gecertificeerde Nederlands sprekende gids, die u net zo veel kan vertellen als de lokale gids of reisleider.

Ook kunt u bij ons terecht voor een sportieve vakantie met het gehele gezin. Tijdens een van onze gezinsreizen kunnen namelijk ook kinderen van 6 jaar en ouder de vakantie van hun leven beleven. Wilt u dus sportief zijn met het hele gezin? Geen probleem bij Tirol Outdoor Experience!

Blijf sportief en kies voor TOE

Wilt u ook actief zijn tijdens uw vakantie en tegelijkertijd ook fit blijven? Kies dan voor een sportieve vakantie van Tirol Outdoor Experience! Waar wacht u nog op? Bekijk ons aanbod op onze website of neem contact met ons op voor reisadvies op maat!

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.