Huttentocht

Ben je liever actief tijdens jouw vakantie en trotseer je liever de bergen dan dat je op het strand ligt? Kortom: ben je op zoek naar een actieve vakantie? Dan ben je bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres! Wij bieden actieve vakanties aan in de bergen, waaronder talloze huttentochten. Tijdens zo’n huttentocht maak je een prachtige wandeling door prachtige omgevingen om zo van hut naar hut te lopen. Tijdens de wandelingen maak je kennis met prachtige berglandschappen en kun je aan het einde van de dag voldaan terug kijken op een prachtige wandeling in een aangename en comfortabele hut.

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Vraag om gratis reisadvies op maat

Heb je interesse in het maken van een huttentocht? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van reisadvies op maat. Ons telefoonnummer is: 013 – 5056440.

4 daagse huttentocht door de Dolomieten, en nog veel meer

Bij Tirol Outdoor Experience kun je dus zeker terecht voor de beste huttentochten, zoals een ontspannen 4 daagse huttentocht door de Dolomieten. Maar wij bieden ook veel andere actieve vakanties aan. Door onze jarenlange bergsport ervaring hebben wij veel verschillende soorten vakanties in ons aanbod:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen

Bij ons kun je dus terecht voor een enorm breed aanbod aan actieve vakanties, die allemaal met zorg voor je zijn samengesteld. Bij veel van onze reizen is de voertaal Duits, aangezien wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wij hebben ook 100% Nederlandstalige reizen in ons aanbod. Deze zijn speciaal door ons samengesteld, zodat je met een Nederlands sprekende gids de bergen kunt trotseren.

Huttentocht door Duitsland maken?

Geen zin om ver van huis te zijn, maar wel trek in een avontuurlijke vakantie? Kies dan voor het maken van een huttentocht door Duitsland! Onze buren beschikken over talloze schitterende natuurgebieden en gebergten. Vooral het zuiden van Duitsland leent zich uitstekend voor wandelvakanties. Hier maak je meerdaagse tochten over glooiende weides en langs kristalheldere beekjes, met uitzicht op imposante bergtoppen.

Een klassieke huttentocht door Italië en Frankrijk

’s Ochtends wakker worden met een cappucino, terwijl je geniet van uitzicht op de lonkende bergtoppen van de Alpen. Klinkt niet verkeerd, toch? Via Tirol Outdoor kun je een huttentocht door Italië maken, die zich focust op een trekking rond de Mont Blanc. Deze huttentocht begint in Frankrijk, in het stadje Chamonix, en loopt in totaal door drie landen, waaronder ook Italië en Zwitserland. Na Chamonix vervolgt de route zich op grote hoogte (ergens tussen de 1.500 en 2.600 meter) aan de Italiaanse zijde en loopt deze via de Zwitserse zijde van het gebergte. Een echte klassieker!

De hoogte in met een huttentocht door Oostenrijk of Zwitserland

Zwitserland en Oostenrijk staan onder meer bekend om hun schitterende en imposante berglandschappen. Via Tirol Outdoor kun je een huttentocht door deze gebergtes maken. Kies bijvoorbeeld voor een begeleide bergwandeling door het Silvretta gebergte in Oostenrijk, een bijzonder gletsjerrijk gebied. Of bezoek de Zwitserse Alpen.

Ook voor gezinnen met kinderen

Ook gezinnen zijn bij onze reizen van harte welkom. Wij hebben zelfs speciale gezinsreizen in ons aanbod. Hier kunnen kinderen vanaf 6 jaar ook genieten van een actieve vakantie, waar ze zich nooit zullen vervelen. Tijdens een dergelijke vakantie zullen jouw kinderen enorm veel leren over de bergen en met ontelbare verhalen hun vriendjes en vriendinnetjes eenmaal thuis jaloers maken.

Beleef de Tirol Outdoor Experience

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat jij zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie of een huttentocht. Daarom hebben wij besloten om onze kennis en enthousiasme met je te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of je nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij je altijd voorzien van een passend reisadvies.

Reisadvies nodig?

Ben je ook op zoek naar een actieve vakantie in de vorm van een huttentocht? Bekijk vandaag nog ons aanbod. Vragen over een van onze reizen of kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440 en voorzien je graag van gratis reisadvies op maat.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest