Huttentocht

Bent u liever actief tijdens uw vakantie en trotseert u liever de bergen dan dat u op het strand ligt? Kortom: bent u op zoek naar een actieve vakantie? Dan bent u Bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres! Wij bieden actieve vakanties aan in de bergen. Zo bieden wij verschillende huttentochten aan, bijvoorbeeld een huttentocht in Oostenrijk. Tijdens zo’n huttentocht maakt u een prachtige wandeling door prachtige omgevingen om zo van hut naar hut te lopen. Tijdens de wandelingen maakt u kennis met prachtige berglandschappen en kunt u aan het einde van de dag voldaan terug kijken op een prachtige wandeling in een aangename en comfortabele hut.

Huttentochten en meer

Bij Tirol Outdoor Experience kunt u dus zeker terecht voor de beste huttentochten, maar wij bieden ook veel andere actieve vakanties aan. Door onze jarenlange bergsport ervaring hebben wij veel verschillende soorten vakanties in ons aanbod:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Bij ons kunt u dus terecht voor een enorm breed aanbod aan actieve vakanties, die allemaal met zorg voor u zijn samengesteld. Bij veel van onze reizen is de voertaal Duits, aangezien wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wij hebben ook 100% Nederlandstalige reizen in ons aanbod. Deze zijn speciaal door ons samengesteld, zodat u met een Nederlands sprekende gids de bergen kunttrotseren.

Ook gezinnen zijn bij onze reizen van harte welkom. Wij hebben zelfs speciale gezinsreizen in ons aanbod. Hier kunnen kinderen vanaf 6 jaar ook genieten van een actieve vakantie, waar ze zich nooit zullen vervelen. Tijdens een dergelijke vakantie zullen uw kinderen enorm veel leren over de bergen en met ontelbare verhalen hun vriendjes en vriendinnetjes eenmaal thuis jaloers maken.

Over ons

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Ook een actieve vakantie?

Bent u ook op zoek naar een actieve vakantie in de vorm van een huttentocht? Maak dan bijvoorbeeld een prachtige huttentocht door Oostenrijk met Tirol Outdoor Experience. Bekijk vandaag nog ons aanbod. Vragen over een van onze reizen of komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest