Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Huttentocht

HomeHuttentocht

Huttentocht

Bent u liever actief tijdens uw vakantie en trotseert u liever de bergen dan dat u op het strand ligt? Kortom: bent u op zoek naar een actieve vakantie? Dan bent u Bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres! Wij bieden actieve vakanties aan in de bergen, waaronder talloze huttentochten. Tijdens zo’n huttentocht maakt u een prachtige wandeling door prachtige omgevingen om zo van hut naar hut te lopen. Tijdens de wandelingen maakt u kennis met prachtige berglandschappen en kunt u aan het einde van de dag voldaan terug kijken op een prachtige wandeling in een aangename en comfortabele hut.

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Vraag om gratis reisadvies op maat

Heeft u interesse in het maken van een huttentocht? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van reisadvies op maat. Ons telefoonnummer is: 013 – 5056440.

4 daagse huttentocht door de Dolomieten, en nog veel meer

Bij Tirol Outdoor Experience kunt u dus zeker terecht voor de beste huttentochten, zoals een ontspannen 4 daagse huttentocht door de Dolomieten. Maar wij bieden ook veel andere actieve vakanties aan. Door onze jarenlange bergsport ervaring hebben wij veel verschillende soorten vakanties in ons aanbod:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen

Bij ons kunt u dus terecht voor een enorm breed aanbod aan actieve vakanties, die allemaal met zorg voor u zijn samengesteld. Bij veel van onze reizen is de voertaal Duits, aangezien wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wij hebben ook 100% Nederlandstalige reizen in ons aanbod. Deze zijn speciaal door ons samengesteld, zodat u met een Nederlands sprekende gids de bergen kunt trotseren.

Huttentocht door Duitsland maken?

Geen zin om ver van huis te zijn, maar wel trek in een avontuurlijke vakantie? Kies dan voor het maken van een huttentocht door Duitsland! Onze buren beschikken over talloze schitterende natuurgebieden en gebergten. Vooral het zuiden van Duitsland leent zich uitstekend voor wandelvakanties. Hier maakt u meerdaagse tochten over glooiende weides en langs kristalheldere beekjes, met uitzicht op imposante bergtoppen.

Een klassieke huttentocht door Italië en Frankrijk

’s Ochtends wakker worden met een cappucino, terwijl u geniet van uitzicht op de lonkende bergtoppen van de Alpen. Klinkt niet verkeerd, toch? Via Tirol Outdoor kunt u een huttentocht door Italië maken, die zich focust op een trekking rond de Mont Blanc. Deze huttentocht begint in Frankrijk, in het stadje Chamonix, en loopt in totaal door drie landen, waaronder ook Italië en Zwitserland. Na Chamonix vervolgt de route zich op grote hoogte (ergens tussen de 1.500 en 2.600 meter) aan de Italiaanse en loopt deze via de Zwitserse zijde van het gebergte. Een echte klassieker!

Een huttentocht in Slovenië wellicht?

De Triglav, een 2864 meter hoge berg gelegen in het noordwesten van Slovenië, is de hoogste berg van het land. Rondom de berg ligt een schitterend gelijknamig natuurpark van meer dan 800 vierkante kilometer. Tirol Outdoor biedt een meerdaagse huttentocht in Slovenië aan door dit berggebied.

De hoogte in met een huttentocht door Oostenrijk of Zwitserland

Zwitserland en Oostenrijk staan onder meer bekend om hun schitterende en imposante berglandschappen. Via Tirol Outdoor kunt u een huttentocht door deze gebergtes maken. Kies bijvoorbeeld voor een begeleide bergwandeling door het Silvretta gebergte in Oostenrijk, een bijzonder gletsjerrijk gebied. Of bezoek de Zwitserse Alpen.

Ook voor gezinnen met kinderen

Ook gezinnen zijn bij onze reizen van harte welkom. Wij hebben zelfs speciale gezinsreizen in ons aanbod. Hier kunnen kinderen vanaf 6 jaar ook genieten van een actieve vakantie, waar ze zich nooit zullen vervelen. Tijdens een dergelijke vakantie zullen uw kinderen enorm veel leren over de bergen en met ontelbare verhalen hun vriendjes en vriendinnetjes eenmaal thuis jaloers maken.

Beleef de Tirol Outdoor Experience

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie of een huttentocht. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies.

Reisadvies nodig?

Bent u ook op zoek naar een actieve vakantie in de vorm van een huttentocht? Bekijk vandaag nog ons aanbod. Vragen over een van onze reizen of komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440 en voorzien u graag van gratis reisadvies op maat.

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.