Huttentocht Zwitserland

Wilt u graag een actieve vakantie zoals een huttentocht door Zwitserland in plaats van de hele dag op het strand te liggen? Dan bent u bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk vele verschillende soorten actieve vakanties, waaronder huttentochten door Zwitserland. Wij hebben al jarenlang ervaring met het samenstellen van de beste actieve vakanties en bij ons zit u dan ook zonder meer goed. Meer weten over wat wij te bieden hebben? Bekijk dan ons aanbod via onze website!

Onze huttentochten en Originals

Bij veel van onze reizen is de taal die de gidsen of reisleiders spreken voornamelijk Duits, ook bij sommige van onze huttentochten in Zwitserland. Geen probleem voor sommige mensen, maar wanneer uw Duits niet perfect is snappen wij maar al te goed dan een Nederlandse gids gewenst is. Daarom hebben wij sinds 2012 onze Originals geïntroduceerd. Tijdens een Original heeft u de beschikking over een gecertificeerde, Nederlands sprekende gids of reisleider die u ook alles over de omgeving haarfijn kan uitleggen. Zo bent u er zeker van dat u tijdens uw huttentocht door Zwitserland niks zal missen.

Huttentocht in Zwitserland voor het gezin

Ook bieden wij actieve reizen aan, speciaal voor gezinnen. Tijdens zo’n gezinsavontuur kunnen kinderen vanaf 6 jaar de vakantie van hun leven beleven. Tijdens een actieve vakantie zullen uw kinderen zich beslist geen moment vervelen en terug komen met de leukste en spannendste verhalen voor hun vriendjes en vriendinnetjes.

De organisatie achter de huttentochten in Zwitserland

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Ook een vakantie vol belevingen?

Wilt u ook graag actief zijn tijdens uw vakantie? Kies dan voor een vakantie van Tirol Outdoor Exerience! Ga bijvoorbeeld op huttentocht door Zwitserland. Meer weten over ons aanbod? Bekijk deze dan snel op onze website of neem contact met ons op voor reisadvies op maat!

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest