Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Fietsvakantie in Italië

HomeFietsvakantie in Italië

Op fietsvakantie in Italië?

Bent u bezig met het zoeken naar de ideale vakantie? Wilt u dit jaar op fietsvakantie door het prachtige Italië? Zoek dan niet verder en boek uw reis bij Tirol Outdoor Experience! Tirol Outdoor Experience is dé specialist wanneer het gaat om actieve en avontuurlijke reizen: van bergwandelen tot aan bergsporten en van actieve sportvakanties tot aan heerlijke fietsvakanties! Ook voor een avontuurlijke en actieve fietsvakantie door Italië bent u bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres. Wij hebben met veel zorg en passie een speciaal reisprogramma samengesteld en bieden diverse fietsvakanties door Italië aan. Bent u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een fietsvakantie in Italië?

Wie zijn wij?

Met veel liefde en passie voor het bergsporten, zijn wij in 2004 begonnen met Tirol Outdoor Experience. Onze liefde en passie voor het bergsporten uit zich in het feit dat wij al ruim 40 jaar ervaring hebben op het gebied van bergsporten en bergwandelen. Wij snappen daarom als geen ander hoe leuk een actieve en avontuurlijke vakantie is. Omdat wij deze passie delen met vele andere reizigers, hebben wij een speciaal reisprogramma samengesteld waarin voor elke soort reiziger, van de beginnende bergsporter tot aan de ervaren bergbeklimmer en van de sportreiziger tot aan de fietsreiziger, een ideale vakantie te vinden is. We bieden verschillende reizen aan waarin bergwandelen en bergsporten centraal staan, maar er is nog veel meer bij Tirol Outdoor Experience! Naast bergwandelen en bergsporten kunt u namelijk ook terecht bij Tirol Outdoor Experience voor de meest prachtige fietsvakanties door Italië.

Uw ideale fietsvakantie door Italië

Bent u op zoek naar een fietsvakantie in Italië? Bij Tirol Outdoor Experience heeft u een ruime keuze uit de meest prachtige fietsvakanties. In alle vakanties die wij aanbieden, kunt u genieten van puur fietsplezier en genieten van de mooiste landschappen en omgevingen. Bij Tirol Outdoor Experience heeft u de keuze uit de volgende fietsvakanties:

Bekijk gerust al uw opties bij Tirol Outdoor Experience en boek uw ideale fietsvakantie in Italië! Bij Tirol Outdoor Experience staat uw veiligheid altijd voorop: om dit te garanderen werken wij alleen met gecertificeerde en gediplomeerde reisgidsen. Door onze jarenlange bergervaring, kunnen wij u altijd voorzien van een passend én veilig reisadvies. Wij helpen u dan ook graag met uitzoeken van uw ideale vakantie, zodat u maximaal kunt genieten! In onze blog kunt u de ervaringen van andere reizigers lezen, staan artikelen met zeer nuttige tips voor uw vakantie én kunt u het laatste nieuws over Tirol Outdoor Experience volgen. Krijgt u al zin in uw fietsvakantie in Italië?

Boek vandaag nog uw fietsvakantie in Italië!

Bent u op zoek naar uw ideale fietsvakantie in Italië? Boek dan direct een van de heerlijke én prachtige fietsvakanties bij Tirol Outdoor Experience! Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over een van onze vakanties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend reisadvies zodat uw vakantie kan beginnen!

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.