Bergsportreizen als outdoor vakantie

Bent u op zoek naar een actieve vakantie en heeft u interesse in bergsportreizen? Dan bent u bij Tirol Outdoor Experience helemaal aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod aan bergsportreizen en andere outdoor vakanties aan. Deze bergsportreizen zijn ideaal voor sportievelingen, liefhebbers van berglandschappen of de natuur of mensen die eens wat anders willen dan de hele dag aan het zwembad liggen. Bergsportreizen als vakantie brengen allerlei voordelen met zich mee. Zo kunt u lekker actief zijn, heerlijk als u van sporten houdt. U bevindt zich heel veel in de buitenwereld, weg van het drukke dagelijkse leven. Tijdens de vakantie bezoekt u mooie rustige plekken in de natuur. Ook leert u graag nieuwe mensen kennen die dezelfde passie voor bergsportreizen hebben als u. Verder bieden bergsportreizen meer uitdaging dan bijvoorbeeld strandvakanties.

Mogelijkheden bij onze bergsportreizen

Tirol Outdoor Experience biedt diverse mogelijkheden als het aankomt op bergsportreizen. Wij bieden vakanties aan met de duur van twee tot 10 dagen. U kan als individu gaan of met een groep. Verder kunt u ervoor kiezen om alleen van de vakantie te genieten, in een internationaal gezelschap of met enkel andere Nederlanders. Wat betreft de verschillende soorten bergsportreizen kan u onder meer klettersteigen. Dat is het maken van een tocht door de bergen, langs steile hellingen en rotswanden. Ook kan u een hoogalpiene tour doen, waarbij u een tocht door hoogalpien terrein maakt. Voor beginners organiseren we ook diverse cursussen, om belangrijke vaardigheden op te kunnen doen. Naast deze bergsportreizen bieden we ook andere actieve vakanties aan, zoals fietstochten. Maak een mooie fietstocht door de Duitse bergen of fiets via Oostenrijk naar het Gardameer.

Locaties van onze bergsportreizen

Wij bieden bergsportreizen aan in diverse landen. U kan onder meer kiezen uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje en Zwitserland. Al deze landen hebben een prachtige natuur te bieden, ideaal voor bergsportreizen en andere outdoor vakanties. Geniet van steile kliffen aan de kust, kleine baaien, groene heuvels of mistige bossen. U waant uzelf even in een andere wereld. Hoewel bergsportreizen actieve vakanties zijn, kunt u zo heerlijk tot rust komen.

Meer weten over de bergsportreizen?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden wat betreft bergsportreizen of de diverse locaties die we aanbieden? Kijk dan gerust eens rond op de website of neem vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst kunnen we u ook reisadvies op maat geven. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest