Actieve vakantie gezin

Ben je op zoek naar een actieve vakantie voor het gezin omdat je liever niet de hele dag op het strand ligt? Kies dan voor een van de reizen van Tirol Outdoor Experience. Al onze reizen zijn met zorg samengesteld en vele van onze vakanties zijn ook geschikt voor het hele gezin. Tevens hebben wij actieve vakanties voor het gezin waarbij er een 100% Nederlands sprekende gids of reisleider aanwezig is, wel zo handig voor de kinderen. Ben je ook benieuwd wat wij aan actieve vakanties voor jouw gezin te bieden hebben? Neem dan een kijkje in ons aanbod!

Vele actieve vakanties voor het gezin!

Bij vele van onze reizen zijn ook kinderen vanaf 6 jaar van harte welkom. Tijdens een actieve vakantie voor het gezin zullen jouw kinderen hun ogen uitkijken vanwege de prachtige landschappen en zich geen moment vervelen. Ze zullen thuiskomen met de mooiste verhalen voor hun vriendjes en vriendinnetjes. Ga dan ook op een actieve vakantie met jouw gezin en kies voor bijvoorbeeld een van onze:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Wintersportreizen

Hoewel veel van onze reizen voor het hele gezin geschikt zijn hebben wij ook speciale gezinsreizen in ons aanbod. Tijdens een van onze gezinsreizen is er aan iedereen gedacht en niemand zal zich dan ook een moment vervelen. Ben je ook benieuwd hoe een van onze speciale actieve vakanties voor jouw gezin eruit kan zien? Doe dan inspiratie op door het bekijken van ons aanbod gezinsreizen!

Over Tirol Outdoor

Al sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat je zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis en enthousiasme met je te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of je nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Ook actief met het hele gezin?

Wil je een actieve vakantie met jouw gezin? Stop dan met zoeken en ga voor een onvergetelijke reis van Tirol Outdoor Experience! Bekijk ons aanbod of neem contact op voor reisadvies op maat of extra informatie over een van onze reizen.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest