Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Actieve vakantie voor het gezin

HomeActieve vakantie voor het gezin

Actieve vakantie gezin

Bent u op zoek naar een actieve vakantie voor het gezin omdat u liever niet de hele dag op het strand ligt? Kies dan voor een van de reizen van Tirol Outdoor Experience. Al onze reizen zijn met zorg samengesteld en vele van onze vakanties zijn ook geschikt voor het hele gezin. Tevens hebben wij actieve vakanties voor het gezin waarbij er een 100% Nederlands sprekende gids of reisleider aanwezig is, wel zo handig voor de kinderen. Bent u ook benieuwd wat wij aan actieve vakanties voor uw gezien te bieden hebben? Neem dan een kijkje in ons aanbod!

Vele actieve vakanties voor het gezin!

Bij vele van onze reizen zijn ook kinderen vanaf 6 jaar van harte welkom. Tijdens een actieve vakantie voor het gezin zullen uw kinderen hun ogen uitkijken vanwege de prachtige landschappen en zich geen moment vervelen. Ze zullen thuiskomen met de mooiste verhalen voor hun vriendjes en vriendinnetjes. Ga dan ook op een actieve vakantie met uw gezin en kies voor bijvoorbeeld een van onze:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Hoewel veel van onze reizen voor het hele gezin geschikt zijn hebben wij ook speciale gezinsreizen in ons aanbod. Tijdens een van onze gezinsreizen is er aan iedereen gedacht en niemand zal zich dan ook een moment vervelen. Bent u ook benieuwd hoe een van onze speciale actieve vakanties voor uw gezin eruit kan zien? Doe dan inspiratie op door het bekijken van ons aanbod gezinsreizen!

Over Tirol Outdoor

Al sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Ook actief met het hele gezin?

Wilt u een actieve vakantie met uw gezin? Stop dan met zoeken en ga voor een onvergetelijke reis van Tirol Outdoor Experience! Bekijk ons aanbod of neem contact op voor reisadvies op maat of extra informatie over een van onze reizen.

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.