Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Actieve personeelsreis naar de bergen

HomeActieve personeelsreis naar de bergen

Actieve personeelsreis naar de bergen

Bent u op zoek naar een actieve personeelsreis naar de bergen? Dan bent u bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres! Wij bieden u een breed aanbod aan mogelijkheden voor een verrassende personeelsreis, zowel in activiteit als in locatie. Een actieve personeelsreis is het perfecte middel om uw personeel te bedanken voor een jaar hard werken of om voor nieuwe ideeën te zorgen. In de bergen komt iedereen tijdens een actieve personeelsreis nader tot elkaar. Verder bieden onze personeelsreizen meer uitdaging dan bijvoorbeeld een stedentrip naar Berlijn.

Tal van mogelijkheden

Tirol Outdoor Experience biedt diverse mogelijkheden als het aankomt op een actieve personeelsreis. Wij bieden personeelsreizen aan met een minimum van 2 dagen tot zo veel dagen als gewenst is. Tirol Outdoor Experience kan een actieve personeelsreis aanbieden voor groepen tot 150 personen. Bent u met een grotere groep? Dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Wat betreft de verschillende activiteiten kunt u denken aan alle buitensporten zoals raften, mountainbiken, bergwandelen, paragliden maar ook kitesurfen en windsurfen. Liever met uw bedrijf naar de sneeuw? Ook dat kan. Voor de wintersport bieden wij onder andere sneeuwschoenwandelen, skiën, snowboarden, sneeuwscooter rijden en husky safari’s aan. U kunt uw personeelsreis tevens uitbreiden met een thema-avond, personeelsfeest, teambuilding, spelelementen, training of een bezoek aan een bedrijf.

Locaties van onze personeelsreizen

Wij bieden personeelsreizen aan in verschillende landen in Europa. Zo zijn wij te vinden in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland. Al deze landen zijn ideaal voor een uitdagende personeelsreis. Teambuilding in de besneeuwde bergen van Zwitserland, een huttentocht in Oostenrijk, surfen in Portugal, een husky safari in Noorwegen, raften in Italië en nog veel meer.

Meer weten over onze actieve personeelsreis?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een actieve personeelsreis of de diverse locaties die we aanbieden? Kijk dan gerust eens rond op de website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken voor u graag van een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440 of stuur een email naar sanne@tiroloutdoor.nl

Contactgegevens

Gildelaan 71, Hilvarenbeek
(ma – vr 09.30 – 17.30 u)

Tel: 013 – 5056440
Email:

Stel een vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.