Actieve personeelsreis naar de bergen

Ben je op zoek naar een actieve personeelsreis naar de bergen? Dan ben je bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod aan mogelijkheden voor een verrassende personeelsreis, zowel in activiteit als in locatie. Een actieve personeelsreis is het perfecte middel om je personeel te bedanken voor een jaar hard werken of om voor nieuwe ideeën te zorgen. In de bergen komt iedereen tijdens een actieve personeelsreis nader tot elkaar. Verder bieden onze personeelsreizen meer uitdaging dan bijvoorbeeld een stedentrip naar Berlijn.

Tal van mogelijkheden

Tirol Outdoor Experience biedt diverse mogelijkheden als het aankomt op een actieve personeelsreis. Wij bieden personeelsreizen aan met een minimum van 2 dagen tot zo veel dagen als gewenst is. Tirol Outdoor Experience kan een actieve personeelsreis aanbieden voor groepen tot 150 personen. Ben je met een grotere groep? Dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Wat betreft de verschillende activiteiten kun je denken aan alle buitensporten zoals raften, mountainbiken, bergwandelen, paragliden maar ook kitesurfen en windsurfen. Liever met je bedrijf naar de sneeuw? Ook dat kan. Voor de wintersport bieden wij onder andere sneeuwschoenwandelen, skiën, snowboarden, sneeuwscooter rijden en husky safari’s aan. Je kunt je personeelsreis tevens uitbreiden met een thema-avond, personeelsfeest, teambuilding, spelelementen, training of een bezoek aan een bedrijf.

Locaties van onze personeelsreizen

Wij bieden personeelsreizen aan in verschillende landen in Europa. Zo zijn wij te vinden in Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Al deze landen zijn ideaal voor een uitdagende personeelsreis. Teambuilding in de besneeuwde bergen van Zwitserland, een huttentocht in Italië, een multisport avontuur in Oostenrijk en nog veel meer.

 

Meer weten over onze actieve personeelsreis?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een actieve personeelsreis of de diverse locaties die we aanbieden? Kijk dan gerust eens rond op de website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je samen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440 of stuur een email naar info@tiroloutdoor.nl

 

Bekijk het aanbod
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest