Zomer Outdoor Experience Zillertal Large

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Multisporten 7 dagen
Omschrijving
Het Zillertal mag zich met recht het “meest actieve dal ter wereld” noemen. Wij bieden u tijdens deze actieve vakantie een week lang actie en avontuur. Deze week is ook geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar.
Wat betreft de accommodatie kunt u kiezen uit een goed driesterren ***-hotel en een riant viersterren ****-hotel. Dit laatste hotel heeft tevens de beschikking over een binnen- en buitenbad, grote tuin en uitgebreide wellnessfaciliteiten.
Review:
“Wij willen jullie een compliment maken voor een geweldige Outdoor Experience Week in het Zillertal. Het is de tweede keer dat we bij jullie onze vakantie hebben geboekt en het was net zoals bij de eerste vakantie geweldig. Goed hotel, vriendelijke ontvangst en personeel. Bij alle activiteiten waren de gidsen erg vriendelijk en hadden lol in hun werk.
Na 7 dagen gingen we lekker moe maar voldaan naar huis.”

L. Feldkamp

Zijn uw kinderen te jong of vind u dit programma niet passend, kijk dan eens naar de Zomer Outdoor Experience ZILLERTAL Small (vanaf 6 jaar) of de Teenager-versie (vanaf 9 jaar).

Wilt u liever een programma op maat, heeft u specifieke wensen of wilt u een offerte voor een grote groep, school of bedrijf, neem dan contact met ons op via mail of telefoon en vertel ons uw wensen. Wij doen u dan een interessant voorstel.

Programma
zo. Aankomst in het hotel, ‘s middags bespreking van het programma

 

ma. Powerraften & hochseilgarten

Hetzelfde als raften, maar met dit verschil dat de boten veel kleiner zijn – max. 4-6 deelnemers en een guide. In sommige gebieden zelfs max. 2-3 met een guide.
In Nederland kennen we dit fenomeen ook wel als klimbos. Als Tarzan en Jane slinger je tussen de bomen door via verschillende hindernissen en tussenstations.

di. Klettersteig

Daar waar het wandelpad op houd, begint het klimmen. Klettersteigen is eigenlijk klimmen, maar dan met behulp van hulpmiddelen als ijzeren ladders, treetjes, staalkabels, touwbruggen.

wo. Canyoning (level II)

Abseilend, springend, rutschend en zwemmend volg je de loop van het water door sterk geërodeerde ravijnen.

do. Tandemparagliding

Ervaar het gevoel van vrijheid en “fly like an eagle”. Samen met een gediplomeerde tandempiloot zweef je samen, hangend aan een grote parachute in de vorm van een “matras”. Tijdens de vlucht in het Zillertal overbrug je in 10 tot 15 minuten ca. 1.200 hoogtemeters.

vr. Flying Fox

In Nederland kennen we dit fenomeen ook wel als een tokkelbaan. Langs een lange straks gespannen staalkabel en een katrol zoef je razendsnel naar beneden. Deze Flying Fox bevindt zich bij de damwand van het Schlegeis stuwmeer.

za. Afscheid van het Zillertal

optioneel: extra overnachting van zaterdag op zondag op de Edelhütte met beklimming van de Ahornspitze. In dit geval lopen jullie op eigen gelegenheid vanaf het bergstation van de Ahornbahn naar de Edelhütte. Zondagochtend lopen jullie dan samen met een lokale berggids naar de top van de Ahornspitze. De afdaling gaat daarna weer via de Edelhütte terug naar de Ahornbahn en Mayrhofen. De kosten hiervoor bedragen € 75,- p.p. (bij min. 4 deelnemers). De kosten voor de berglift en de berghut betaalt u zelf ter plekke.

Reisdetails

Inbegrepen
– 6x overnachtingen in ***hotel, 2-persoonskamer (24-28 m²)
– 6x HP
– toeristenbelasting
– attractief weekprogramma
– alle buitensportactiviteiten onder begeleiding van deskundige instructeurs
– gratis gebruik van benodigde uitrusting en materialen

Niet inbegrepen
– heen- en terugreis
– lunches
– berglift tijdens paragliden (bergfahrt: € 12,60 p.p./kinderen geb. na 01.01.01: € 6,40)
– verzekeringen

Toeslagen
in een 3-sterren hotel:
– toeslag comfortkamer : € 18,- p.p.
– toeslag familiekamer: € 48,- p.p.
– toeslag 1-pers.kamer: € 90,- p.p.

in een 4-sterren hotel:
– toeslag comfortkamer (32-35 m²) in ****-hotel (met zwembad): € 230,- p.p.
– toeslag superiorkamer (32-35 m²) in ****-hotel (met zwembad): € 272,- p.p.
– toeslag suite (50-60 m²) in ****-hotel (met zwembad): € 380,- p.p.
– eenpersoonstoeslag: op aanvraag

– optioneel: extra overnachting van zaterdag op zondag op de Edelhütte met beklimming van de Ahornspitze. In dit geval lopen jullie op eigen gelegenheid vanaf het bergstation van de Ahornbahn naar de Edelhütte. Zondagochtend lopen jullie dan samen met een lokale berggids naar de top van de Ahornspitze. De afdaling gaat daarna weer via de Edelhütte terug naar de Ahornbahn en Mayrhofen. De kosten hiervoor bedragen € 90,- p.p. (bij min. 4 deelnemers). De kosten voor de berglift en de berghut betaalt u zelf ter plekke.

Prijzen zijn exclusief kinderkorting. Wilt u weten wat deze reis u precies kost, stuur ons dan een e-mail met daarin vermeldt de leeftijd(en) van uw kind(eren), en de gewenste samenstelling per kamer.

Onderkomens

U overnacht tijdens deze reis in een comfortabel 3*** hotel in Eckartau, Mayrhofen en beschikt over een sauna.

4**** Hotel Mayrhofen (optioneel)
Dit hotel is gelegen in het centrum van het altijd gezellige Mayrhofen en beschikt over een wellness ruimte, sauna, fitnessruimte en een heerlijk binnen- en buitenzwembad.

Vanaf: 724

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Land
Oostenrijk
Reisduur
7 dagen
Aantal deelnemers
n.v.t.
Dit is een individuele reis, deze reis vindt in principe altijd plaats.
               
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest