Zomer Outdoor Experience Zillertal SMALL

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Multisporten 7 dagen
Omschrijving
Actieve vakantie voor het hele gezin
Onze multisportweken in het populaire Zillertal bieden voor elk wat wils. Of het nu voor een vriendengroep is of voor een jong gezin met kinderen vanaf 6 jaar, Tirol Outdoor Experience biedt actie en avontuur rond Mayrhofen.
De Small-variant is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het programma biedt nog voldoende tijd om naast de activiteiten ook zelf nog iets te ondernemen.
Wat betreft de accommodatie kunt u kiezen uit een goed driesterren ***-hotel en een riant viersterren ****-hotel. Dit laatste hotel heeft tevens de beschikking over een binnen- en buitenbad, grote tuin en uitgebreide wellnessfaciliteiten.
Review:
“Wij willen jullie een compliment maken voor een geweldige Outdoor Experience Week in het Zillertal. Het is de tweede keer dat we bij jullie onze vakantie hebben geboekt en het was net zoals bij de eerste vakantie geweldig. Goed hotel, vriendelijke ontvangst en personeel. Bij alle activiteiten waren de gidsen erg vriendelijk en hadden lol in hun werk.
Na 7 dagen gingen we lekker moe maar voldaan naar huis.”

L. Feldkamp

 

Wilt u liever een programma op maat, heeft u specifieke wensen of wilt u een offerte voor een grote groep, school of bedrijf, neem dan contact met ons op via mail of telefoon en vertel ons uw wensen. Wij doen u dan een interessant voorstel.

Programma
zo. Aankomst in het hotel, ‘s middags bespreking van het programma

‘s Middags worden jullie verwacht in het kantoor van onze lokale partner. Hier wordt het programma besproken en krijgen jullie de definitieve planning van de verschillende programma-onderdelen en een routebeschrijving naar het startpunt van de verschillende activiteiten.

ma. Rafting op de Ziller

In grote rubberboten bedwing je met een aantal anderen en een raftguide het woeste water van de Ziller tussen Mayrhofen en Hippach. Nadat iedereen op de raftbasis zich heeft omgekleed worden jullie met een busje naar het startpunt gebracht. Na de veiligheidsinstructie door de raftguide wordt het tijd voor het echte werk.

di. Familie canyoning

Abseilend, springend, rutschend en zwemmend volg je de loop van het water door sterk geërodeerde ravijnen. Deze canyoningtour is met name voor kinderen van 6 t/m 9 jaar geschikt.

wo. Klettersteig

Daar waar het wandelpad op houd, begint het klimmen. Klettersteigen is eigenlijk klimmen, maar dan met behulp van hulpmiddelen als ijzeren ladders, treetjes, staalkabels, touwbruggen. 

do. Vrije dag

 

vr. Hochseilgarten 

In Nederland kennen we dit fenomeen ook wel als klimbos. Als Tarzan en Jane slinger je tussen de bomen door via verschillende hindernissen en tussenstations.

za. Afscheid van het Zillertal
Reisdetails

Inbegrepen
– 6x overnachtingen in ***hotel, 2-persoonskamer (24-28 m²)
– 6x HP
– toeristenbelasting
– attractief weekprogramma
– alle buitensportactiviteiten onder begeleiding van deskundige instructeurs
– gratis gebruik van benodigde uitrusting en materialen

Niet inbegrepen
– heen- en terugreis
– lunches
– verzekeringen

Toeslagen
– toeslag comfortkamer : € 30,- p.p.
– toeslag familiekamer: € 60,- p.p.
– toeslag 1-pers.kamer: € 120,- p.p.
– seizoenstoeslag 01.07-21.07: + € 36,-
– seizoenstoeslag 22.07-21.08: + € 48,-
– seizoenstoeslag 22.08-11.09: + € 36,-

Prijzen zijn exclusief kinderkorting. Wilt u weten wat deze reis u precies kost, vul dan de leeftijden van uw kinderen en de gewenste samenstelling per kamer in op dit aanvraagformulier.

Verblijft u liever in een viersterrenhotel met uitgebreide wellnessfaciliteiten en een zwembad?  Wij hebben mogelijkheden aan de rand van het centrum van Mayrhofen. Van comfortkamers tot luxueuze suites en appartamenten, van 23 m² tot 60 m². Vul dan uw wensen, gewenste periode en aantal personen op dit aanvraagformulier in; wij maken dan een voorstel op maat voor u.

 

Onderkomens

U overnacht tijdens deze reis in een comfortabel 3*** hotel in het buurtschap Eckartau in Mayrhofen of in een 4**** hotel (optioneel)
gelegen in het gezellige centrum van Mayrhofen. Dit laatste hotel beschikt over een wellness ruimte, sauna, fitnessruimte en een heerlijk binnen- en buitenzwembad.

 

Vanaf: 567

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Leeftijd
v.a. 6 jr.
Land
Oostenrijk
Reisduur
7 dagen
Aantal deelnemers
n.v.t.
Dit is een individuele reis, deze reis vindt in principe altijd plaats.
               
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest

26-08 is de laatste dag om een reis te boeken voor deze zomer. Klik hier hier voor meer informatie. Sluiten