Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Vaarwel jubileumjaar en welkom 2021

Vaarwel jubileumjaar en welkom 2021

En weer loopt er een jaar op zijn einde. En wat voor een jaar! 

2020, ons jubileumjaar, zou voor ons een jaar worden dat bol zou staan van leuke, feestelijke acties en bijzondere reizen ter ere van ons 15-jarig bestaan. Hoe anders is het echter gelopen. Het werd een jaar dat niemand had kunnen bedenken. 

In maart kwam alles tot stilstand, boekingen bleven uit en met name scholen en bedrijven annuleerden hun uitstapjes. Aanvankelijk zaten we hier nog tandenknarsend en nagelbijtend op kantoor, onzeker over hoe het verder zou gaan en wat dit voor de toekomst van TOE zou betekenen. Bij de pakken neer gaan zitten is echter niets voor ons, dus deze periode werd al snel gevolgd door een periode van reorganiseren, het reisaanbod toekomstbestendiger maken en alternatieve inkomstenbronnen genereren.

Toen medio juni de reisbeperkingen werden opgeheven voor de Alpenlanden, kwamen de aanvragen en boekingen weer binnen. Zoveel zelfs dat we van voren niet meer wisten of we van achteren nog leefden.

Opmerkelijk dit jaar was de verschuiving van groepsreizen naar individuele reizen. Ook een proef met enkele individuele huttentochten bleek uiterst succesvol.

Hoewel de hele wereld inmiddels weer oranje kleurt en er daarmee niet gereisd kan worden, zijn we zeer positief over 2021. We verwachten een verdere verschuiving van groepsreizen naar individuele reizen. We hebben daarmee in ons nieuwe reisprogramma rekening gehouden. 

Zo hebben we nu naast de individuele wandelreizen met bagagevervoer inmiddels ook een aantal individuele huttentochten en wandelreizen met een hotel als vaste standplaats.

We hebben natuurlijk nog steeds groepsreizen, zoals hoogalpiene tourenweken, klettersteigweken en cursussen, maar we zijn er wel met de bezem doorheen gegaan en hebben het aanbod meer aangepast aan de vraag. Ook het aanbod eigen huttentochten, die we als groepsreis met bergwandelgids aanbieden, hebben we verder afgestemd op de vraag.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van huttentochten waarbij de hond mee mag. Ook na afgelopen zomer hebben we weer van enkele hutten te horen gekregen dat honden in 2021 niet meer welkom zijn. We hebben nog wel een stille hoop dat we het bij één van onze nieuwe individuele huttentochten toch kunnen aanbieden, maar daar verwachten we pas volgend voorjaar uitsluitsel over te kunnen geven.

Gelukkig zijn er nog wel enkele wandelreizen met bagagevervoer, waarbij de hond mee mag. En we hebben nog steeds een standplaatsweek in de Dolomieten, waarbij je trouwe viervoeter mee mag.

Wij willen al onze klanten danken voor hun boeking(en) en steun dit jaar. Zonder jullie hadden we 2020 niet zo positief en optimistisch kunnen afsluiten. 

Ook voor het nieuwe jaar zijn we hoopvol, optimistisch en hebben we veel nieuwe plannen. Kortom, we hebben er zin in! Op naar 2021.

Wij wensen iedereen een goed en vooral gezond en Coronavrij 2021!

P.S.: Benieuwd naar onze individuele huttentochten? Lees dan ook de bijbehorende blog waar we meer vertellen over deze fantastische huttentochten.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.