Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuw: Individuele huttentochten bij TOE

Nieuw: Individuele huttentochten bij TOE

Tot voor kort boden wij alleen huttentochten aan als groepsreis. Weliswaar met slechts 5 tot 9 deelnemers, maar altijd met begeleiding door een gecertificeerde Nederlandse bergwandelgids. Dit wordt in toenemende mate door veel potentiële klanten als een belemmering gezien om te boeken. De afgelopen jaren kregen wij steeds vaker de vraag dat men alleen en zelfstandig met het eigen gezin of met de eigen partner wil wandelen.

Uit oogpunt van veiligheid hebben wij dit steeds afgehouden, maar Corona heeft ons genoodzaakt om de bakens toch enigszins te verzetten. Na een uitermate succesvolle proef afgelopen zomer, hebben we besloten om met ingang van komende zomer 5 individuele huttentochten en 3 standplaatstochten in ons programma op te nemen.
Daarnaast blijven we natuurlijk ook nog steeds begeleide huttentochten aanbieden.

Individuele huttentochten

Vanaf zomer 2021 bieden wij dus 5 nieuwe huttentochten aan. Deze zijn er van 4 en 6 dagen en voor zowel de beginnende “huttentochters” als voor de meer ervaren wandelaars.

Je kunt kiezen uit de volgende tochten:

Italië

Oostenrijk

Individuele standplaatsreizen

Dit zijn wandelreizen met een hotel of gasthof als vaste standplaats. Je hebt dan dagelijks keus uit 15 tot 20 verschillende wandelingen. Je hebt keus uit de volgende standplaatsreizen:

Oostenrijk

Italië

Na boeking ontvang je uiterlijk 2 weken voor vertrek een boekje met alle reisinformatie. Ook de verschillende etappes bij een huttentocht of de mogelijke wandelingen bij een standplaatsreis worden hierin beschreven. Tevens ontvang je een wandelkaart van het gebied. 

Alle reizen kunnen dagelijks gestart worden en gaan door zolang er plaats is in de verschillende hutten en hotels. Wil je extra nachten in het dal bijboeken? Laat het ons weten en wij doen je een voorstel.

 

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.