Huttentocht Duitsland

Voor wie dichter bij huis een huttentocht wilt doen is een huttentocht door Duitsland een geweldige ervaring. U wandelt door de mooiste landschappen met de prachtigste vergezichten. Aan het einde van de dag, wanneer u bij de volgende hut bent aangekomen kunt u terugkijken op een prachtige wandeling.

Wilt u weten welke huttentocht door Duitsland bij u past? Bekijk dan snel ons aanbod! Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Alle 7 resultaten

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Van Königssee naar Watzmann

Bergwandelen, huttentocht 6 dagen
Een verrassend veelzijdige huttentocht rond de Königssee in Zuid-Duitsland. De "kers op de taart" is natuurlijk de beklimming van de Watzmann.
5-9 deelnemers
Duitsland
Nederlands
6 dagen
***
verschillende berghutten
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Van de Watzmann naar de Drei Zinnen

Bergwandelen, huttentocht 7 dagen
Een huttentocht, die qua schoonheid nauwelijks te overtreffen is. Als parels aan een ketting rijgen de landschappelijke hoogtepunten zich aaneen.
5-11 deelnemers
Duitsland
Duits
7 dagen
***
hotel/gasthof
Add to Wishlist
Add to Wishlist

van de Zugspitze naar Merano

Bergwandelen, huttentocht 7 dagen
Tijdens de Alpenoversteek van Ehrwald aan de voet van de Zugspitze naar het mediterrane Merano volgen we afgelegen, rustige wandelpaden.
6-8 deelnemers
Italië
Duits
7 dagen
***
hotel/gasthof
Add to Wishlist
Add to Wishlist

E5 Oberstdorf – Merano, de klassieker

Bergwandelen, huttentocht 7 dagen
De E5 is de meest populaire oversteek van de Alpen van Noord naar Zuid. Van bonte almweiden, indrukwekkende rotsmassieven tot uitgestrekte witte gletsjers.
6-11 deelnemers
Duitsland
Duits
7 dagen
***
hotel/gasthof
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zugspitze Trek

Bergwandelen, individuele huttentocht 4 dagen
In 4 dagen van Garmisch via de top van de Zugspitze naar Ehrwald. Beleef dit schitterende berggebied met de indrukwekkende Höllentalklamm, het prachtige Reintal en Lees meer
Duitsland
Nederlands
4 dagen
**
v.a. 10 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Zugspitze Familietrekking

Bergwandelen met het gezin 4 dagen
Een mooie 4-daagse huttentocht voor het hele gezin, op en rond de Zugspitze. Prachtig landschap, gezellige berghutten, gemsen en steenbokken en de Zugspitze.
5-12 deelnemers
Duitsland
Nederlands
4 dagen
**
v.a. 8 jr.
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Berchtesgadener Familietrekking

Bergwandelen met het gezin 4 dagen
In 4 dagen wandelen we door het fjordachtige gebied rond de Königssee. Een zeer afwisselende huttentocht voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar. Een tocht Lees meer
5-12 deelnemers
Duitsland
Nederlands
4 dagen
***
v.a. 10 jr.

Huttentocht Duitsland – beginners en gevorderden

Een huttentocht door Duitsland is een geweldige ervaring voor jong en oud. Bij Tirol Outdoor Experience bent u aan het juiste adres voor de beste huttentochten. Ons aanbod bestaat zowel uit tochten die geschikt zijn voor beginners, als voor meer gevorderde bergwandelaars. Wilt u exact weten welke huttentocht het beste bij u past? Neem dan contact op!

Nederlandse of Duitse gids

Bij vele van onze vakanties is de voertaal Duits, dit komt doordat wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wanneer u kiest voor een van onze Originals, gaat u op avontuur met een gecertificeerde Nederlandse gids. Uitstekend dus wanneer u geen Duits spreekt en toch veel van de omgeving wilt opsteken.

Informeer gerust verder!

Lijkt zo’n huttentocht door Duitsland u wel wat? Graag informeren we u verder over de mogelijkheden. Bekijk online het aanbod van Tirol Outdoor Experience, of neem telefonisch contact op voor meer informatie via 013 – 5056440.

Ammergauer huttentocht, door de Ammergauer Alpen

Wilt u graag met uw gezin een huttentocht door de Ammergauer bergen maken? De Ammergauer tocht is dan echt wat voor u. Dit is een tocht van 4 dagen die door de Ammergauer Alpen trekt. Doordat de paden makkelijk te belopen zijn is deze bergwandeling ook geschikt om met jonge kinderen te maken. De gezellige hutten waar u overnacht bieden tevens genoeg ruimte om comfortabel met een gezin in te verblijven.

Huttentocht naar de Zugspitze

De Zugspitze is met 2.962 meter de hoogste berg van Duitsland. Gedurende 4 dagen wandelt u van de indrukwekkende Höllentalklamm en het pad naar het Hupfleitenjoch tot het prachtige Reintal en natuurlijk het uitzicht vanaf de top van de Zugspitze.

Over Tirol Outdoor Experience

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties, zoals de huttentocht door Duitsland. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies.

Groot aanbod actieve vakanties

Naast huttentochten door Duitsland hebben wij nog veel meer te bieden. Door onze jarenlange ervaring met actieve vakanties bieden wij u ook nog:

  • Originals
  • Bergwandelreizen (met de hond)
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Wintersportreizen

Tijdens al onze vakanties, die natuurlijk met zorg zijn samengesteld, kunt u genieten van prachtige landschappen en actief bezig zijn.

Ook een vakantie vol avontuur?

Wilt u ook het avontuur tegemoet gaan tijdens uw volgende vakantie? Kies dan voor een huttentocht door Duitsland of een van onze andere vakanties!

Boek een huttentocht door Duitsland

Bekijk hier alle huttentochten door Duitsland. Wilt u graag meer inspiratie? Bekijk dan ons aanbod op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en reisadvies op maat! Graag staan we u te woord om u meer te vertellen over onze mogelijkheden. Telefoonnummer: 013 – 5056440.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest