Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Tip: overnachtingshotel Waldhaus in Mespelbrunn

Tip: overnachtingshotel Waldhaus in Mespelbrunn

Wanneer je een reis maakt naar Italië of Oostenrijk, kan het prettig zijn om na een aantal uren in de auto gezeten te hebben een overnachting te boeken. Wij hebben laatst in hotel Waldhaus te Mespelbrunn overnacht. Hier onze bevindingen van het hotel.

Vanuit Nederland (Utrecht) is het ongeveer 4 uur en 45 minuten rijden naar Mespelbrunn. We vertrekken vanuit Nederland richting ons eerste overnachtingsadres. We komen ’s avonds rond etenstijd aan bij Hotel Waldhaus in Mespelbrunn.

Dit hotel staat te boek als doorreishotel. Het hotel is gunstig geprijsd, de kamers zijn oké, en ook het ontbijt is prima. Voor een overnachting tijdens je doorreis, is dit hotel prima te doen, maar verwacht hier geen luxe.

Hotel Waldhaus:achterzijdeHotel Waldhaus:slaapkamer

Helaas konden wij er die avond niet eten, dinsdag en woensdag is het namelijk “Ruhetag”. Wel jammer want we hadden ons ontzettend verheugd op de o zo befaamde forel van hun menukaart. Dit mag de pret niet drukken en we vertrekken op aanraden van de gastvrouw naar het dichtbij gelegen Gasthaus zum Spessart. Hier wacht ons een heerlijke Wiener schnitzel met Jägersaus, friet en een salade.

Aangezien we de volgende dag vroeg willen vertrekken naar onze eindbestemming, gaan we na het diner snel terug naar het hotel en hup de koets in. Na het ontbijt vervolgen we de reis naar onze eindbestemming, Ramsau bei Berchtesgaden.

Hotel Waldhaus:ontbijtHotel Waldhaus:vertrek in de morgen

Tot de volgende keer.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.