Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Sanne van der Grift

HomeOver TOESanne van der Grift

Sanne van der Grift

Foodie, reisliefhebber en levensgenieter, geboren in 1988 te Alkmaar en opgegroeid met het Alpenvirus. De bergen hebben voor mij iets mysterieus, het is voor mij thuiskomen, ontspannen, tot rust komen en simpelweg genieten. Na eerst een aantal jaar als transportplanner te hebben gewerkt, heb ik besloten om in het familiebedrijf te stappen en zo mijn liefde voor reizen en de bergen te combineren. Sinds 2017 ben ik daarom mede-eigenaar van Tirol Outdoor Experience. Ik ben binnen Tirol Outdoor Experience verantwoordelijk voor de MICE reizen, schoolreizen en het blog. Daarnaast heb ik ons zusje, Indyque Travel opgericht in 2018, wat tailor-made luxe reizen organiseert.
Zoals gezegd ben ik dus een liefhebber van reizen. Ieder jaar bezoek ik minimaal 1 nieuwe stad en vindt ik het ook heerlijk om met de auto alle mooie plekken van Europa te ontdekken.


Bergen zijn voor mij…

thuiskomen. Er gaat geen jaar voorbij zonder de bergen minimaal één keer gezien te hebben. Ik vindt het ook altijd erg jammer om weer terug naar Nederland te gaan.


Mijn favoriete berggebieden:

Met stip op nummer 1 voor mij staan de Dolomieten, Südtirol. De Dolomieten zijn voor mij “the best of both worlds”. Namelijk de schitterende bergen en het bergleven, en daarnaast het Italiaanse eten, de mensen, de cultuur en natuurlijk het heerlijke weer.
Ook het Zillertal hoort voor mij in dit rijtje thuis, de bakermat van Tirol Outdoor Experience, dé plek waar ik mij ook heel erg thuis voel. Ik ken het Zillertal op mijn duimpje, weet de leukste én mooiste plekjes te vinden en heb hier veel vrienden wonen. Wanneer ik in het Zillertal ben zijn er altijd wel een paar plaatsen waar ik sowieso even langs moet.


Mijn top 3 reizen:

Völs am Schlern: Mijn thuishaven in de Dolomieten, Völs am Schlern. Voor mij het mooiste stukje Südtirol dat er is en bovendien dichtbij Bolzano, dus ideaal om te combineren met een paar dagen flaneren en winkelen.

Zomer Outdoor Experience Zillertal: Een reis naar het Zillertal mag in mijn rijtje natuurlijk niet ontbreken. Actief bezig zijn vindt ik toch wel het leukste om te doen op reis: ter land, ter ‘zee’ en in de lucht, haha.

Rosengarten, Dolomieten met de hond: Als ik naar de bergen ga neem ik graag mijn hond mee. En wat is er nu leuker dan samen wandelen met je hond in de Rosengarten.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.