Huttentocht in de Dolomieten

De meeste mensen verkiezen het strand of het zwembad boven actief zijn tijdens de vakantie, niks mis mee. Maar en zijn ook mensen zoals u die liever wel actief zijn tijden de een vakantie. Voor avonturiers zoals u is een huttentocht door de Dolomieten een geweldige ervaring. Tijdens een huttentocht wandelt u door de mooiste landschappen met de prachtigste vergezichten. Aan het einde van de dag, wanneer u bij de volgende hut bent aangekomen kunt u terugkijken op een prachtige wandeling. Wilt u weten welke huttentocht door de Dolomieten (voor beginners of gevorderden) bij u past? Bekijk dan snel ons aanbod!

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Informeer gerust verder!

Lijkt zo’n huttentocht door de Dolomieten u wel wat? Graag informeren we u verder over de mogelijkheden. Bekijk online het aanbod van Tirol Outdoor Experience, of neem telefonisch contact op voor meer informatie via 013 – 5056440.

Een huttentocht door de Dolomieten | Voor beginners en gevorderden

Een huttentocht door de Dolomieten is een geweldige ervaring voor jong en oud. Bij Tirol Outdoor Experience bent u aan het juiste adres voor de beste huttentochten. Ons aanbod bestaat zowel uit tochten die geschikt zijn voor beginners, als voor meer gevorderde bergwandelaars. Maar dat is niet alles wat wij te bieden hebben. Door onze jarenlange ervaring met actieve vakanties bieden wij u namelijk ook nog onder andere:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Tijdens al onze vakanties, die natuurlijk met zorg zijn samengesteld, kunt u genieten van prachtige landschappen en actief bezig zijn. Bij vele van onze vakanties is de voertaal Duits, dit komt doordat wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wanneer u kiest voor een van onze Originals, gaat u op avontuur met een gecertificeerde Nederlandse gids. Uitstekend dus wanneer u geen Duits spreekt en toch veel van de omgeving wilt opsteken.

Rosengarten huttentocht, door het hart van de Dolomieten

Wilt u graag met uw gezinnetje een huttentocht door de Dolomieten maken? De Rosengarten tocht is dan echt wat voor u. Dit is een tocht van 6 dagen die door het Natuurpark Schlern-Rosengarten trekt. Doordat de paden makkelijk te belopen zijn is deze bergwandeling ook geschikt om met jonge kinderen te maken. De gezellige hutten waar u overnacht bieden tevens genoeg ruimte om comfortabel met een gezin in te verblijven.

Huttentocht door berggebied Val di Fassa

De huttentocht in Val di Fassa begint en eindigt in dit in Italië gelegen bergdal in de Dolomieten. Gedurende 5 dagen wandelt u van het Lang- en Plattkofelmassief naar het Rosengartenmassief. Overnachten doet u in in traditionele Italiaanse berghutten, waar u kunt genieten van de heerlijkste gerechten uit de Italiaanse keuken.

Huttentocht door Zwitserland maken

Denk aan Oostenrijk en Zwitserland en u denkt aan schilderachtige berglandschappen met besneeuwde bergtoppen, indrukwekkende dalen en traditionele Zwitserse berghutten. Met een huttentocht door Zwitserland van Tirol Outdoor stapt u zo’n schilderij in. De tocht centreet zich rond de Mont Blanc en is daarmee een echte klassieker. Ook gaat u even op bezoek in Frankrijk en Italië!

Over Tirol Outdoor Experience

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties, zoals de huttentocht door de Dolomieten. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies.

Ook een vakantie vol avontuur?

Wilt u ook het avontuur tegemoet gaan tijdens uw volgende vakantie? Kies dan voor een huttentocht door de Dolomieten of een van onze andere vakanties! Wij bieden huttentochten voor beginners en gevorderden aan. Wilt u graag meer inspiratie? Bekijk dan ons aanbod op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en reisadvies op maat! Graag staan we u te woord om u meer te vertellen over onze mogelijkheden. Telefoonnummer: 013 – 5056440.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest