Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Zakelijke reizen: MICE reizen

Zakelijke reizen: MICE reizen

 

Bij Tirol Outdoor Experience bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een reisorganisatie met ervaring in het organiseren van uw zakelijke reizen. U kunt bij ons terecht voor al uw MICE gerelateerde reizen. Nu hoor ik u denken: MICE reizen? Nog nooit van gehoord. Hieronder leg ik uit wat MICE reizen zijn en wat Tirol Outdoor Experience voor uw bedrijf kan betekenen.

Wat zijn MICE reizen?

MICE is een afkorting voor de zakelijke reismarkt en staat voor: Meeting, Incentive, Congres en Evenement. Sinds 2004 organiseert Tirol Outdoor Experience actieve en zakelijke reizen. Door onze jarenlange ervaring weten wij alle mooie locaties en activiteiten te vinden. Zo verzorgen wij uw zakelijke reis tot in de puntjes. Een aantal voorbeelden van MICE reizen die wij voor uw bedrijf kunnen organiseren volgen hieronder.

Meeting

U bent op zoek naar een prachtige locatie waar u met uw managementteam kunt overleggen? Wij verzorgen voor u deze reis geheel naar wens. Vergaderen in schitterende accommodaties op de meest mooie locaties inclusief vergaderruimte, gevolgd of afgewisseld door een sportieve of culturele activiteit, en afsluitend met een luxe diner. Geen, of nou ja bijna dan, wens is ons te gek. Een 3-daagse reis inclusief overnachting in een 4**** hotel, rafting, volpension, reisleiding en nog veel meer boekt u al vanaf €425,00 exclusief BTW.

Incentive

De perfecte incentive is een combinatie van actief met het team bezig zijn, een goed feest, lekker eten en een mooi hotel. Bijvoorbeeld een sneeuwschoenwandeltocht in de Oostenrijkse Alpen. Een activiteit die nog niet iedereen kent, geschikt voor beginnende wintersporters en gevorderde wintersporters, en daardoor uitermate geschikt voor teambuildingsactiviteiten. Naar gelang de grootte van uw reisgezelschap worden er groepen gevormd en dienen tijdens de tocht diverse opdrachten te worden uitgevoerd. Na alle opdrachten wordt het winnende team gekozen, de reisleiding van Tirol Outdoor Experience neemt deze taak heel serieus en is niet om te kopen (met de juiste middelen soms wel), en sluiten we de reis af met een fantastische feestavond waar nog lang over wordt gepraat. De laatste dag sluiten we nog af met een letterlijk hoogtepunt, namelijk een paragliding vlucht over de bergen. Een 4-daagse wintersport incentive inclusief overnachtingen in een hooggelegen berghut en in een 4**** hotel, volpension, feestavond, activiteiten, reisleiding en nog veel meer boekt u al vanaf €465,00 exclusief BTW.

Congres en Evenement

Ook voor uw congres of evenement zijn wij de aangewezen Alpen partner. Of u nu op zoek bent naar een locatie om een congres te organiseren of u bent op zoek naar de ultieme plek om een nieuw product te lanceren, wij helpen u graag. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring kunnen wij in de gehele Alpen regio u van dienst zijn.

Voor ieder budget en reiswens maken wij een passende offerte. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden neem dan snel contact met ons op, wij maken vrijblijvend voor u een offerte op maat.

Ook buiten de Alpen

Tirol Outdoor Experience lanceert najaar 2018 haar dochteronderneming, Indyque Travel. Indyque Travel is ook de partner voor al uw wereldwijde zaken- en MICE reizen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.