Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wandeling om de Hintersee

Wandeling om de Hintersee

De ideale manier om de Hintersee te ontdekken, is door de benenwagen te pakken. Vandaag vertellen we jullie wat meer over over de Hintersee en haar prachtige natuur.

De zon schijnt. Wandelschoenen aan en we gaan er op uit. We waren er al eens langsgereden, die prachtige Hintersee. De Hintersee ligt op grondgebied van de gemeente Ramsau bei Berchtesgaden in het Berchtesgadenerland, in het zuiden van de Duitse deelstaat Beieren. Het meer is niet al te groot en hooguit 18 meter diep.

Het word een wandeling van een klein uur. Een mooi begin van de dag. Echt prachtig, de kleur van het water, omgevallen boomstronken zwaar begroeid met mos. Ontzettend veel bloemen en de zon die door de takken op het water scheen. Het werd een prachtige dag. Je loopt vrij dicht om het meer heen, zo dicht zelfs dat je de waterplanten op de bodem op de stroom heen en weer kunt zien bewegen. Ook zagen we prachtige eenden met kleintjes en een roeibootje op het water.

Een aanrader om een aantal dagen te verblijven is hotel Seeklause. Het hotel heeft een gezellige gastvrouw en een hele goede keuken. Vooral hun forel uit het meer de Hintersee, is om te smullen. Je kunt ze op verschillende bereidingswijzen bestellen. En dat alles met een mooi uitzicht op het meer, zowel zomer als winter. Zomers wordt er gezwommen in het meer en kun je een roeibootje huren om het meer op te gaan. ’s Winters wordt er geschaatst en kun je er Eisstock schießen. Dat is een olympische sport, net als schaatsen.

Hintersee:boomstronken met mos Hintersee:eendHintersee:houtstapel  Hintersee:vissersbootjeHintersee:waterplanten  Hintersee:Zeeuws knopjeHintersee1

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.