Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Terugblik 2019 en vooruitblik 2020

Terugblik 2019 en vooruitblik 2020

De eerste werkweek van het nieuwe jaar is voorbij en wij staan inmiddels weer helemaal AAN.

In 2019 hebben wij bijna 500 mensen blij mogen maken met een actieve reis naar de Alpen. De populairste reis van 2019 was de Schladminger Höhenweg. Ook zijn wij in 2019 weer op pad geweest met een aantal bedrijven en scholen. Zo zijn wij met een ziekenhuis naar het Zillertal gegaan voor een skireis met teambuildingsactiviteiten, hebben wij voor een bouwbedrijf een multisportreis met spelelement georganiseerd en zijn wij met een marketing bureau door de Tannheimer Bergen gaan wandelen. Favoriet bij onze scholen zijn nog steeds het Zillertal en het Pitztal, maar onlangs hebben we ook voor het eerst een aanbieding mogen maken voor een schoolreis naar de Italiaanse Dolomieten en een reis naar de Spaanse Pyreneeën.

November 2019 bestond Tirol Outdoor Experience 15 jaar en is onze jubileumactie van start gegaan. En wat voor een start. De eerste volle huttentochten en dus gratis reizen zijn al verloot. Een aantal reizen zijn ook al gegarandeerd en weer anderen hebben nog maar 2 deelnemers nodig om gegarandeerd van start te gaan.

2020 is dus zoals gezegd het jaar van onze jubileumreizen. Het jaar waarin wij vele prijzen weggeven. Dat doet soms een beetje “pijn”, want als alle periodes volkomen dan zijn het nog al wat gratis reizen die wij weggeven. Maar dat geeft niet. Dat doen wij graag. Wij willen namelijk zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met wandelen in de bergen.

Wandelen en huttentochten in het bijzonder zijn al lang niet meer suf of alleen voor ouderen. Wandelen is hip. Je bent heerlijk in de buitenlucht, iedereen kan het doen en je maakt weer echt connectie met elkaar. In plaats van de hele dag vastgeplakt te zitten aan je smartphone heb je in de bergen de tijd weer voor elkaar en om te genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast ben je heerlijk in de natuur aan het wandelen.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.