Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Teambuilding: sneeuwschoenwandelen

Teambuilding: sneeuwschoenwandelen

Afgelopen winter zijn wij met een grote groep chirurgen van een ziekenhuis uit Nieuwegein naar Oostenrijk geweest voor een teambuildingsreis. De opdracht was vooraf duidelijk: 2 nachten in een 4**** hotel, en 2 nachten op een berghut overnachten. Ze wilden graag iets doen waar geen van allen ervaring mee had, zodat de strijd “eerlijk” zou worden gestreden. Zodoende kwamen we uit op sneeuwschoenwandelen. Deze activiteit is zonder ervaring, zelfs zonder wintersportervaring, prima te doen. Ook leent sneeuwschoenwandelen zich bovendien zeer goed voor teambuilding. Tijdens de sneeuwschoentocht hebben wij diverse spelelementen toegevoegd, geoefend met lawinepieps, schep en sonde, en ook een korte medische training mocht natuurlijk niet ontbreken.

Van te voren had de organisatie de vraag bij ons neergelegd of wij konden zorgdragen voor een aantal vragen (Oostenrijk gerelateerd) voor een quiz. Dit alles werd op de laatste avond bekroond met een fantastische themaparty. Op voorhand waren de deelnemers nog bang dat de disco niet de juiste muziek in huis zou hebben dus hadden zij voor de zekerheid een usb-stick met eigen muziek meegenomen. Eenmaal aangekomen in de disco werd al snel duidelijk dat ze zich over de muziek geen zorgen hoefden te maken. Het feest heeft tot in de late, of vroege, uurtjes geduurd. Het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk.

De afsluitende activiteit bestond uit een tandemparagliding vlucht, letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Voor degene die dit niet durfden, of nog te brak waren van de avond daarvoor, konden kiezen uit een halve dag skiën of snowboarden.

Wilt u ook een winterincentive met uw bedrijf? Bel of mail ons dan, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.