Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Sluiting boekingsseizoen 2022

Sluiting boekingsseizoen 2022

We vallen maar direct met de deur in huis: het boekingsseizoen voor deze zomer wordt vrijdag 26 augustus om 18:00 uur gesloten. In dit bericht leg ik je graag uit waarom dat het geval is .

Hoewel “tante C” de afgelopen 2 jaren flink heeft huisgehouden in de reiswereld, zijn wij die jaren relatief goed doorgekomen. Weliswaar met ontzettend veel last-minute boekingen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Dit jaar is echter alles anders. Alsof “tante C” nooit heeft bestaan. Iedereen wil de bergen in en dat heeft zich sinds begin januari vertaald in een snel groeiende stroom aanvragen en boekingen. Heerlijk natuurlijk om zoveel mensen een fantastische bergwandelvakantie te kunnen bezorgen, maar we beginnen nu wel op onze tenen te lopen en kijken dan ook reikhalzend uit naar onze eigen vakantie. Een periode om partners te bezoeken, te evalueren en te brainstormen over nieuwe reizen, maar belangrijker nog, om “bij te tanken”.

Onze individuele huttentochten en groepsreizen zijn doorgaans tot medio september te boeken, de wandelreizen met bagagevervoer zijn doorgaans nog zelfs tot november te boeken. Tot afgelopen zomer namen wij ook tijdens onze vakantie “gewoon” boekingen aan. Dit jaar gaat dat anders. Wil je in september of oktober nog op reis? Dan kun je tot en met 26 augustus je boeking plaatsen.

Wat sommigen wellicht al weten zijn wij een familiebedrijf, gerund door vader, moeder en dochter. In september piepen wij er altijd zelf even tussenuit, dan is het ook in de bergen nog heerlijk weer, kunnen wij het afgelopen zomerseizoen evalueren én niet geheel onbelangrijk ook bij tanken.

Heb je een reis geboekt met vertrek in september en gebeurt er iets onderweg of zijn er vragen over de geboekte reis? Dan staan wij uiteraard voor jullie klaar. De mail lezen wij dagelijks en waar nodig reageren wij zo snel mogelijk, gewoon zoals jullie gewend zijn van ons.

Bedenk je in september, goh ik wil toch nog graag op reis? Dan moeten wij je helaas teleurstellen.
BOEKEN KAN NOG TOT EN MET VRIJDAG 26 AUGUSTUS.
Boekingen die tussen 27 augustus en 25 september binnen komen, zullen pas vanaf 26 september verwerkt worden.

Eind september zijn wij weer in de lucht en kan het daarom zijn dat je nog iets langer moet wachten op een reactie, omdat we druk bezig zullen zijn met het bijwerken van alle mails die binnen zijn gekomen in onze afwezigheid.

Ik hoop dat je begrip hebt voor onze afwezigheid (van 27.08 – 25.09). Wij zijn in ieder geval heel blij met alle klanten, zowel nieuwe als vaste klanten, die de afgelopen jaren met TOE de bergen in zijn gegaan. Wij gaan de vakantie gebruiken om bij te tanken, te evalueren én mooie nieuwe reizen te bedenken voor een geweldig 2023 .Sportieve berggroet,
Arres, Beja en Sanne van der Grift

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.