Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Fijne paasdagen

Fijne paasdagen

2020, een jaar waar we lang naar uitgekeken hebben. Na een flinke dip 3 jaar geleden als gevolg van grote problemen tijdens de ontwikkeling van een nieuwe website, wisten we ons vorig jaar al goed te herstellen en zou 2020, 15 jaar na de oprichting van TOE, een mooi jubileumjaar worden en zouden we een flinke groei doormaken.

Hoe anders kan het lopen. 2020 is nu al een gedenkwaardig jaar. Een jaar waarin een geniepig virus verwoestend om zich heen slaat en waarin grote delen van onze samenleving in enkele dagen tot stilstand zijn gekomen. Veel bedrijven hebben inmiddels, al dan niet tijdelijk, hun deuren moeten sluiten of werktijdverkorting voor hun personeel moeten aanvragen. Een recessie lijkt in sneltreinvaart op ons af te komen, maar hoe lang en hoe diep deze gaat worden, blijft nog koffiedik kijken.
De reisbranche zit momenteel in de hoek waar de grootste klappen vallen. TOE en ons zusje Indyque Travel ontkomen hier ook niet aan. Zo zijn de boekingen bijna tot stilstand gekomen en is het onzeker of reeds geboekte vakanties doorgang kunnen vinden.

We gebruiken deze periode om enerzijds te genieten van een min of meer verplichte rustpauze, maar ook om aan de website te werken, nieuwe ideeën en nieuwe reizen uit te werken en tijdelijk wat interimwerkzaamheden uit te voeren.
TOE en Indyque zullen door deze tegenslag niet omvallen, maar we kijken wel heel erg uit naar het post-Corona tijdperk.

Wij zijn en blijven er voor jullie! Blijf gezond, let een beetje op elkaar en houd afstand, zodat we straks weer samen met elkaar kunnen genieten van en in de bergen.

Fijne Paasdagen

Arres, Beja en Sanne

#supportsmallbusinesses #shoplocal #steundekleineondernemer #familiebedrijf

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.