Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Beja van der Grift

HomeOver TOEBeja van der Grift

Beja van der Grift

Ik ben een vrouw vol enthousiasme. Sta positief in het leven, al wordt mij zakelijk nog al eens verweten dat ik snel wat aan de behoudende kant sta. Wellicht komt dit omdat mijn taak binnen TOE de boekhouding is. Verder denk ik mee waar het gaat om het ontwikkelen van nieuwe ideeën m.b.t. vakantiereizen. Ik schrijf heel af en toe een blog voor onze website. Mijn favoriete vakantieland is Italië maar in Oostenrijk kom ik ook heel graag kom om te wandelen. Mijn hobby’s zijn koken en heb achter in onze tuin een “makkelijke moestuin” met diverse kruiden met wat kleinere groentesoorten.


Bergen zijn voor mij…

In het begin dat ik Arres leerde kennen, alleen leuk om naar te kijken. Maar sindsdien heb ik toch enkele wandeltochten gemaakt en berghutten van binnen gezien, al zijn het er nog steeds niet veel. Ik moet zeggen het doet je wel wat om zo hoog op een berghut de zon te zien ondergaan en weer zien opkomen. Het brengt innerlijke rust en je voelt een immense vrijheid wanneer je in de bergen bent en je die kolossale bergen met soms nog besneeuwde bergtoppen om je heen ziet.


Mijn favoriete reizen:

Dat zijn de combivakanties waar we wandelen en lekker ergens op een terrasje zitten bij voorkeur in ons geliefde Italie. Het Berchtesgadenerland is zo vreselijk romantisch daar kun je ons ook regelmatig vinden. En het Zillertal daar kennen we inmiddels heel wat vrienden. Het is ons 2e thuis, zeggen we weleens.


Mijn top 3 reizen:

Zomer Outdoor Experience Zillertal: Vakanties waar actief bezig zijn in de natuur en ontspanning elkaar afwisselen.

Rosengarten Familietrekking: Omdat er gewandeld wordt in mijn favoriete Schlern-Rosengarten Natuurpark.

Berchtesgadener Familietrekking: Omdat ook deze net als de Rosengarten Familietrekking, met kinderen gelopen kan worden, niet te lang is en er rondom de romantische Königssee gewandeld wordt.

Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.