Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuw! Cadeau artikelen

Nieuw! Cadeau artikelen

Nieuw bij Tirol Outdoor Experience zijn onze leuke cadeau artikelen. Zo mogen wij sinds kort de fantastische producten van Marmota Maps verkopen én hebben wij onze eigen cadeaubonnen gecreëerd. Onze cadeaubonnen zijn e-vouchers en inwisselbaar op alle reizen. Er zijn 4 mooie prints waaruit u kunt kiezen. De waarde kunt u zelf bepalen, met een minimum van €25,-.

Cadeaubon

Wat is er nu leuker om te geven dan een cadeaubon voor een vakantie. Reizen is het allerleukste om te doen. Dit is daarom het cadeau voor de reisfanaat en de bergsportliefhebber, de cadeaubon van Tirol Outdoor Experience.

Wilt u ook zo’n leuk cadeau geven voor een verjaardag, jubileum, huwelijk, Sinterklaas, kerstmis of zomaar? Stuur een mail naar info@tiroloutdoor.nl, vermeld hierin welke fotoprint u op de cadeaubon wenst, het bedrag (minimale waarde €25,-) en uw persoonlijke boodschap. U ontvangt de persoonlijke cadeaubon, na ontvangst van betaling, uiterlijk de volgende werkdag in uw inbox.

Kaarten en goodies

Ook nieuw bij Tirol Outdoor Experience, de kaarten en goodies van Marmota Maps. Marmota Maps is een bedrijf uit Hamburg en heeft zich gespecialiseerd in landkaarten en diverse goodies van de Alpen. De landkaarten van Marmota Maps zijn van hoge kwaliteit. De kaarten hebben tevens een zeer mooie finish. Hieronder alvast een voorproefje van de producten, zodra onze webshop online staat laten we dit weten op onze website en social media. De producten zijn nu al te bestellen via internet.

Landkaart 1001 Alpen 140 x 100 cm – €60,00

Naast de topografie van de Alpen zijn ook de belangrijkste steden, rivieren, bergen en de landsgrenzen te vinden op de kaarten. In de index van de landkaart is relevante data per berg te vinden.

Landkaart 275 skigebieden 84 x 59,4 cm – €25,00

Op deze topografische landkaart van de Alpen, staan alle 275 skigebieden van minimaal 25 kilometer vermeld. Tevens staan de grenzen van de skigebieden vermeld, alsook de skiliften en pistes.

Alpenkwartet (32 spelkaarten) –  €12,00


Dit kwartetspel bestaat uit 32 kaarten ieder geïllustreerd met een andere berg uit een van de acht Alpenlanden en informatie van die berg. Vijf categorieën zorgen ervoor dat u de bergen van de Alpen goed leert kennen. Ook leuk om met het gezin te spelen.

Whatsapp ons!
Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.