Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuw bij Tirol Outdoor: Skichalets

Nieuw bij Tirol Outdoor: Skichalets

Wie kijkt er na zo’n hete zomer ook uit naar verse sneeuw in de winterse Alpenlanden? Landen als Frankrijk en Oostenrijk zijn enorm in trek als favoriete wintersportbestemming.

Daarom kunt u met ingang van het nieuwe winterseizoen ’18-’19 ook skichalets bij Tirol Outdoor boeken. Wij hebben speciaal voor u een aantal prachtige chalets geselecteerd voor groepen van 4 tot 26 personen.

U treft bij ons op de website 2 verschillende categorieën chalets aan: catered en self-catered chalets. Hieronder leggen wij graag uit wat het verschil is tussen de twee opties.

Wat is een catered chalet?

Een catered chalet is een chalet met hotelservice, je eigen privé hotel zeg maar. ’s Ochtends vroeg wordt het ontbijt vers bereid, aan het einde van de middag staat er heerlijk vers gebak, cake en koekjes met warme thee, koffie en chocolademelk voor jullie klaar én in de avond wordt er een heerlijk 4 of 5-gangen diner voor jullie gekookt met uiteraard bijpassende wijnen.

Maar dat is nog niet alles. Iedere dag worden de kamers schoongemaakt, er is een chauffeursservice en bent u op zoek naar tips op locatie? Ook daar helpt het personeel u mee.

Wat is een self-catered chalet?

Een self-catered chalet is een chalet waarbij u alleen het chalet boekt. Aan het einde van de week is er de eindreiniging en in het midden van de week wordt er ook nog schoongemaakt. De self-catered chalets zijn uit te breiden met verschillende chaletservicres zoals ontbijt, diner, een gevulde koelkast bij aankomst en nog veel meer.

Onze chalets zijn te boeken van begin december tot en met eind april/begin mei. Verschillende chalets zijn tevens nog beschikbaar tijdens Kerst, Oud & Nieuw, Voorjaarsvakantie en Carnaval.

Bekijk onze chalets en boek uw skivakantie bij Tirol Outdoor Experience. Heeft u vragen over één van onze chalets? Neem gerust contact met ons op wij informeren u graag.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.