Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Multisportweken uitgelegd

Multisportweken uitgelegd

Ook voor actieve en avontuurlijke vakanties zit je goed bij TOE

Naast wandelen en fietsen, zit je bij TOE ook goed als je toe bent aan een actieve en avontuurlijke vakantie in de bergen en kennis wilt maken met verschillen bergsporten. Niet alleen veel particulieren, maar ook scholen en bedrijven hebben zo de bergen inmiddels ook van een andere kant, dus zonder sneeuw, leren kennen.  Deze multisportweken, ook wel Zomer Outdoor Outdoor Experience-weken genoemd, bieden we niet alleen in de Alpenlanden Oostenrijk, Slovenië en Italië aan, maar ook speciaal voor de waterliefhebbers in Kroatië.

Ze hebben allen 1 ding gemeen: een comfortabel drie- of viersterrenhotel als uitvalsbasis.
De activiteiten kunnen van gebied tot gebied verschillen. In onderstaand overzicht kun je in één oogopslag zien waar we welke activiteiten aanbieden. Tevens treft u een beschrijving van de verschillende activiteiten aan.
Het zijn allemaal bovendien individuele reizen, dus ze gaan altijd door en zijn niet gebonden aan een minimum aantal deelnemers. De activiteiten doe je met andere klanten uit Nederland en België en met andere op dat moment aanwezige vakantiegangers.

Maatwerk

Heb je specifieke wensen qua ondermeer reisduur, activiteiten of onderkomen, laat het ons dan weten. Wij kunnen ook altijd maatwerk bieden. Een goed voorbeeld daarvan een een 4-daagse huttentocht met daaraan voorafgaand of aansluitend 3 of 4 dagen met verschillende activiteiten. Niets is ons te gek, bijna alles is mogelijk.

Activiteiten

csm_Powerrafting-ziller-team-mountain-sports_0f6786ee95

POWERRAFTEN

Hetzelfde als raften, maar met dit verschil dat de boten veel kleiner zijn – max. 4-6 deelnemers en een guide. In sommige gebieden zelfs max. 2-3 met een guide.

Hydrospeed-11

HYDROSPEED

Liggend op een soort waterbob waar je met je bovenlichaam op ligt en met behulp van je zwemvliezen stuur je behendig door de wilde rivier. Minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je jonger, dan krijg je een alternatieve activiteit aangeboden.
Deze activiteit bieden we alleen in Slovenië en in het Val di Sole.

csm_River_Bug_4_456bc467b5

RIVERBUG

Doe je het bij raften nog samen met anderen, bij riverbug sta je er alleen voor. In kleine, zeer wendbare maar stabiele bootjes en voorzien van zwemvliezen en peddelhandschoenen volg je de wilde rivier stroomafwaarts.

csm_MountainSports_2015_Rafting_Highres-34_d4e29c921c

CANYONING

Abseilend, springend, rutschend en zwemmend volg je de loop van het water door sterk geërodeerde ravijnen.

csm_mountainsports_klettersteig_highres-5_78e5c20240

KLETTERSTEIG

Daar waar het wandelpad op houd, begint het klimmen. Klettersteigen is eigenlijk klimmen, maar dan met behulp van hulpmiddelen als ijzeren ladders, treetjes, staalkabels, touwbruggen.

csm_MountainSports_Hochseilgarten_2015_HighRES__2_von_30__4aabf6d279

HOCHSEILGARTEN

In Nederland kennen we dit fenomeen ook wel als klimbos. Als Tarzan en Jane slinger je tussen de bomen door via verschillende hindernissen en tussenstations.

tarzaning-13

TARZANING

Dit is een combinatie van canyoning, klettersteigen en hochseilgarten. Het decor is een waterrijke kloof in het Italiaanse Val di Sole.

sport-2808563_640

PARAGLIDING

Ervaar het gevoel van vrijheid en “fly like an eagle”. Samen met een gediplomeerde tandempiloot zweef je samen, hangend aan een grote parachute in de vorm van een “matras”. Tijdens de vlucht in het Zillertal overbrug je in 10 tot 15 minuten ca. 1.200 hoogtemeters.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.