Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Multisportweken in de Alpen

Multisportweken in de Alpen

Wat is er nou spannender dan de uitdaging aan te gaan met je hele gezin tijdens één van onze multisportweken. Het gebied waar de multisportweken zich o.a. afspelen is het Zillertal, ook wel het actiefste dal van Oostenrijk genoemd. De activiteiten lopen uiteen van raften en canyoning, tot paragliding en powerraften, en van riverbug tot spectaculaire klimparken. In de Zomer Outdoor Experience (ZOE) Zillertal zit zelfs een huttentocht met overnachting op een berghut en een beklimming van een heuse bergtop.

De multisportweken ZOE Zillertal en ZOE Zillertal Family behoren tot onze Originals. De activiteiten zoals rafting, canyoning, klettersteigen en het paragliden worden begeleidt door gediplomeerde guides en instructeurs. Ook in het spectaculaire klimpark geven outdoorinstructeurs  je aanwijzigingen om het traject zo veilig mogelijk door te komen. De bergwandeltocht met de beklimming van de Ahornspitze wordt begeleidt door één van onze Nederlandse bergwandelgidsen. In Oostenrijk bieden wij ook in de Pinzgau een multisportweek. Voor wie verzekerd wil zijn van mooi weer en het niet erg vindt om 2 uur verder te rijden, kun je prima terecht in het Italiaanse Val di Sole. Hier bieden wij de Val di Sole en Val di Sole Xtra aan. Kijk voor ons gehele aanbod op onze website. Zo heeft elk gebied in de Alpen zijn charme en is er voor iedereen een geschikt niveau, van de allerkleinste onder ons tot de tieners en jong volwassenen.

5Rafting:Zillertal
5raftingZillertal2
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
5paragliding Sanne1
5klettersteig2
5klettersteig3
5Ahornspitze zuidas1
5Ahornspitze op de top

Eén van de reacties van onze klanten:

Hallo Arres en collegae,

Onze week Zomer Outdoor Experience Zillertal zit er helaas op! We hadden een uiterst gezellige groep en hebben van de diverse onderdelen geleerd en genoten. Wonderbaarlijk dat sommigen van ons, waaronder ikzelf, ondanks hoogtevrees toch alles hebben volbracht! Raften, Canyoning, Hoogte parcours (Hochseilgarten) en Klettersteig. Het was allemaal even prachtig en goed te doen. De meest uitdagende onderdelen zijn Canyoning en Klettersteig!

De gidsen zijn stuk voor stuk ervaren en geduldig. Daarnaast spreken ze bijna allemaal Engels en een enkeling zelfs Nederlands!

Een aanrader voor andere gezinnen die net als wij een beetje uitdaging zoeken. Denk nu niet dat het alleen voor super getrainde is: mijn conditie is ook niet super!

Een fantastische week die we ons nog lang zullen herinneren!

Ron, Petra, Peter en Saskia.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.