Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Multisporten: paragliding in Oostenrijk

Multisporten: paragliding in Oostenrijk

De mooiste paraglidevluchten maak je wat mij betreft in de bergen en dan met name Oostenrijk. Graag leg ik uit wat paragilden is.

Wat is paragliden?

Paragliden, ook wel parapente of schermvliegen, is het zweven door de lucht aan een soort parachute. Waar een parachute ervoor zorgt dat de vaart afremt, zorgt het scherm er bij paragliden voor dat je zo lang mogelijk kunt meevaren op de luchtstromen.

Waar kun je paragliden?

de mooiste plekken om te paragliden zijn over en langs bergmassieven en valleien. De Alpen zijn hier een uitermate geschikte plek voor. In de multisportweek in Oostenrijk, de Zomer Outdoor Experience Zillertal, zit een tandemparaglidevlucht inbegrepen.

Al onze reizen zijn tevens uit te breiden met een paraglidevlucht. Alle paraglidevluchten die je bij Tirol Outdoor Experience boekt zijn tandemsprongen. Wat zoveel inhoud als dat jij samen met een piloot de vlucht maakt. Jij staat/zit voor de piloot vastgeklikt. De piloot doet in feite al het werk. Jij kunt rustig achterover zitten en genieten van het prachtige uitzicht.

Kan ik zelf leren paragliden?

Jazeker. Zowel in Nederland als in de Alpen zijn cursussen te vinden om te leren paragliden. Wil jij graag leren om zelfstandig een paraglidingvlucht te kunnen maken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag de mogelijkheden van een cursus paragliden in Oostenrijk.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.