Huttentocht Oostenrijk

Bent u niet het type dat de hele tijd op het strand of aan het zwembad ligt tijdens de vakantie en wilt u liever actief zijn? Dan is een huttentocht in Oostenrijk een geweldige vakantie voor u! Tijdens een huttentocht wandelt u door geweldige berglandschappen van hut naar hut. Een huttentocht in Oostenrijk is een geweldige actieve vakantie waar u ontzettend veel zult zien van de geweldige uitzichten in de bergen van Oostenrijk. Wilt u meer weten over onze huttentochten in Oostenrijk? Bekijk dan ons aanbod op onze website of neem contact met ons op!

Huttentochten door Oostenrijk en veel meer

Bij ons bent u aan het juiste adres voor geweldige huttentochten door Oostenrijk. Maar dat is niet het enige dat wij te bieden hebben. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van actieve en avontuurlijke vakanties. Door onze expertise weten wij precies wat u zoekt tijdens een actieve vakantie en daarom hebben wij de beste vakanties kunnen samenstellen, waaronder:

  • Originals
  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Tijdens onze vakanties, die allemaal met zorg zijn samengesteld, kunt u genieten van prachtige landschappen en actief bezig zijn. Bij vele van onze vakanties is de voertaal Duits, dit komt doordat wij samenwerken met de beste lokale gidsen en reisleiders. Maar wanneer u kiest voor een van onze Originals, heeft u beschikking over een gecertificeerde Nederlandse gids. Uitstekend dus wanneer u geen Duist spreekt en toch veel van de omgeving wilt opsteken.

Over ons

Sinds 2004 is Tirol Outdoor Experience dé expert op het gebied van bergsportvakanties. Door onze jarenlange ervaring in de bergsport weten wij precies wat u zoekt in een actieve vakantie als een bergsportvakantie. Daarom hebben wij besloten om onze kennis enthousiasme met u te delen door de meest geweldige vakanties aan te bieden! Wij bieden bergsportvakanties aan voor iedere enthousiaste bergsporter, of u nu een beginner bent of al jarenlang in de bergen bent te vinden.

Ook een geweldige vakantie?

Wilt u ook actief bezig zijn tijdens uw vakantie en vindt u het geweldig om door prachtige berglandschappen te wandelen? Kies dan voor een huttentocht door Oostenrijk van Tirol Outdoor Experience! Wilt u meer weten over onze vakanties? Neem dan contact met ons op voor reisadvies op maat!

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen

Pin It on Pinterest