Dé huttentocht door Oostenrijk

Houdt u van berglandschappen en lijkt het u daarom mooi om een huttentocht door Oostenrijk te doen? Dan bent u bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres. Wij bieden allerlei verschillende huttentochten door Oostenrijk aan. Oostenrijk heeft verschillende gebergtes die zich uitstekend lenen voor prachtige wandelingen. Deze vorm van vakantie houden is zeer geschikt voor mensen die van actieve vakanties houden, die eens wat anders willen dan dagen lang aan het strand of zwembad liggen en mensen die zich graag in de natuur bevinden. Oostenrijk heeft prachtige berglandschappen te bieden die in de zomer perfect zijn voor een huttentocht door Oostenrijk. Met een wandeling door dit berglandschap kunt u optimaal genieten van de Oostenrijkse natuur en zo tot rust komen.

Wat is een huttentocht door Oostenrijk?

Outdoor vakanties worden alsmaar populairder. Een actieve vakantie zoals een huttentocht in Oostenrijk wordt steeds meer een geliefd alternatief voor typische zon en zee vakanties. Waar het Oostenrijkse berglandschap een geliefde wintersport bestemming is, maakt de schoonheid van de natuur in de zomer het een even aantrekkelijke locatie voor een huttentocht in Oostenrijk. De huttentocht is een wandeling op hoog niveau, die over meerdere dagen is verspreid. Overnachten doet u in berg- en almhutten. Soms passeert u een dal, waar dan hotels te vinden zijn voor een overnachting. Met de huttentocht door Oostenrijk wordt u heerlijk even uit de dagelijkse sleur getrokken. U bezoekt locaties die verder maar weinig bezoekers krijgen en u bevindt zich praktisch hele dagen in de natuur. De tocht vereist wat conditie en kan daarom een uitdaging zijn, maar een bijzondere uitdaging is het zeker.

In welke gebergtes kunt u de huttentocht in Oostenrijk doen?

Tirol Outdoor Experience heeft een breed aanbod aan huttentochten door Oostenrijk. Kies bijvoorbeeld voor de Stubaier Höhenweg, een fascinerende tocht langs machtige bergtoppen en dalen. De tocht bedraagt circa 100 km en uw bagage wordt voor u vervoerd. Een andere mogelijkheid is een tocht door de Tannheimer bergen. Deze 4-daagse huttentocht door Oostenrijk is perfect voor in het voorjaar. Voor een tocht over echt hoge bergen kan u kiezen voor de Schladminger Höhenweg, met de Hochgolling als hoogste bergtop (met 2.862 meter). De Gesäuse Trek is een tocht door net Nationalpark Gesäuse, met meer dan 500 km aan wandelpaden. Tirol Outdoor biedt nog veel meer huttentochten door Oostenrijk aan. Voor verdere mogelijkheden kunt u onze website bekijken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een huttentocht in Oostenrijk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op via 013 – 5056440. Wij voorzien u graag van reisadvies op maat.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest