Huttentocht door Oostenrijk maken

Houdt u van berglandschappen en lijkt het u daarom mooi om een huttentocht door Oostenrijk te doen? Dan bent u bij Tirol Outdoor Experience aan het juiste adres. Wij bieden allerlei verschillende huttentochten door Oostenrijk aan. Oostenrijk heeft verschillende gebergtes die zich uitstekend lenen voor prachtige wandelingen. Deze vorm van vakantie houden is zeer geschikt voor mensen die van actieve vakanties houden, die eens wat anders willen dan dagen lang aan het strand of zwembad liggen en mensen die zich graag in de natuur bevinden. Oostenrijk heeft prachtige berglandschappen te bieden die in de zomer perfect zijn voor een huttentocht. Met een wandeling door dit berglandschap geniet u optimaal van de Oostenrijkse natuur en komt u heerlijk tot rust.

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergwandelaar hebben wij verschillende reizen.

Reisadvies op maat ontvangen?

Wilt u meer weten over een huttentocht in Oostenrijk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op via 013 – 5056440. Wij voorzien u graag van reisadvies op maat.

Een begeleidde huttentocht door Oostenrijk

Outdoor vakanties worden alsmaar populairder. Een actieve vakantie zoals een begeleidde huttentocht in Oostenrijk wordt steeds meer een geliefd alternatief voor typische zon en zee vakanties. Waar het Oostenrijkse berglandschap een geliefde wintersport bestemming is, maakt de schoonheid van de natuur in de zomer het een even aantrekkelijke locatie voor een huttentocht. De tocht is een wandeling op hoog niveau, die over meerdere dagen is verspreid. Overnachten doet u in berg- en almhutten. Soms passeert u een dal, waar dan hotels te vinden zijn voor een overnachting. Met de huttentocht wordt u heerlijk even uit de dagelijkse sleur getrokken. U bezoekt locaties die verder maar weinig bezoekers krijgen en u bevindt zich praktisch hele dagen in de natuur. De tocht vereist wat conditie en kan daarom een uitdaging zijn, maar een bijzondere uitdaging is het zeker.

  • Breed aanbod aan huttentochten door Oostenrijk, Duitsland en Italië
  • Heerlijk tot rust komen
  • Geniet van een prachtig berglandschap
  • Even weg uit de dagelijkse sleur

Maak een huttentocht door Oostenrijk met uw hond!

Wilt u graag met uw hond op vakantie? Tirol Outdoor biedt u ook de mogelijkheid om een huttentocht door Oostenrijk met uw hond te maken! Geniet samen van de schitterende natuur en de uitgestrekte en glooiende weides. ’s Avonds is het heerlijk overnachten in de comfortabele berghutten, om de dag erna weer met frisse moed verder over de vergletsjerde bergen te trekken.

Huttentocht door Oostenrijk, Duitsland en Italië

Tirol Outdoor Experience heeft een breed aanbod aan begeleidde huttentochten door Oostenrijk, Duitsland en Italië. Kies bijvoorbeeld voor de Stubaier Höhenweg, een fascinerende tocht langs machtige bergtoppen en dalen. De tocht bedraagt circa 100 km en uw bagage wordt voor u vervoerd. Een andere mogelijkheid is een tocht door de Tannheimer bergen. Deze 4-daagse huttentocht is perfect voor in het voorjaar. Voor een tocht over echt hoge bergen kan u kiezen voor de Schladminger Höhenweg, met de Hochgolling als hoogste bergtop (met 2.862 meter). De Gesäuse Trek is een tocht door net Nationalpark Gesäuse, met meer dan 500 km aan wandelpaden. Tirol Outdoor biedt nog veel meer huttentochten aan. Sommige van deze tochten lopen naast Oostenrijk ook door Duitsland en Italië. Voor verdere mogelijkheden kunt u onze website bekijken.

Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies.

Neem contact op voor reisadvies op maat!

Bent u geïnteresseerd in het maken van een begeleidde huttentocht door Oostenrijk? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor reisadvies op maat kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen door te bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 013 – 5056440 en staan u graag te woord.

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest