Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Goodbye 2017, hello 2018

Goodbye 2017, hello 2018

Vandaag is alweer de laatste dag van het jaar. We sluiten daarom 2017 af met een overzicht van onze bestsellers van dit jaar. En om het heugelijke feit te vieren dat morgen 2018 start, krijgt u tot en met 31 januari 2018 op al deze reizen € 25,- boekingskorting (kortingscode: hello2018).

 1. Multisport Zillertal

  De besliste nummer 1, de multisportweken naar het Zillertal zijn al jaren onze nummer 1 bestseller. En wij begrijpen heel goed waarom. Het Zillertal is het meest actieve dal van Oostenrijk, en bovendien het meest gezellige (vinden wij) dal van Oostenrijk.
 2. Dolomiti di Fassa Familietrekking

  Een 5-daagse gezinswandelreis door één van de indrukwekkendste delen van de Dolomieten. Met begin- en eindpunt in het Val di Fassa lopen we deze dagen rond de Plattkofel en door de Rosengarten. Deze huttentocht is geschikt voor beginnende bergwandelaars vanaf 8 jaar.
 3. Schladminger Höhenweg

  Een pittige 5-daagse huttentocht in een verrassend mooi en voor velen nog onbekend gebied, de Schladminger Tauern.
 4. Tannheimer bergen

  Een korte, 4-daagse huttentocht, die voor jong en oud en voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars veel te bieden heeft. Door de relatief lage ligging van het gebied is de sneeuw hier al eerder verdwenen dan in veel andere gebieden en openen de berghutten al vrij vroeg in het seizoen. Hierdoor kunnen wij deze huttentocht al aanbieden vanaf medio mei.
 5. Rond de Triglav

  Ingeklemd tussen Oostenrijk en Italië ligt Slovenië met de Julische Alpen. Voor vele Alpenliefhebbers een onbekende uithoek, maar sinds dit jaar weten wij dat dit gebied een pareltje vol natuurschoon is. Wij bieden hier niet alleen een multisportweek, maar ook deze huttentocht. In 5 dagen wandel je met één van onze bergwandelgidsen door een indrukwekkend deel van het Triglav Nationalpark. De beklimming van de Triglav zelf is optioneel en geschiedt onder leiding van een lokale berggids.

Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.