Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Evenementen winterseizoen 2015-2016

Evenementen winterseizoen 2015-2016

Het winterseizoen is weer geopend en dat betekent naast wintersporten natuurlijk ook weer een aantal evenementen. Wij hebben er voor jullie een paar op een rij gezet.

Top of the Mountains, Ischgl, 26 november t/m 30 november 2015
De opening van het skiseizoen in Ischgl is altijd één van de festivals met grote namen. Ook dit jaar kunnen we weer grote namen verwachten hier. De grote openingsact van dit jaar zou Supertramp zijn, zij hebben op het laatste moment afgezegd en daarom is de topact van dit jaar The Beach Boys. Ben je dus in Ischgl volgend weekend, vergeet dan zeker niet om te gaan kijken bij The Beach Boys op 28 november.de_legendaire_skirace_der_weiße_rausch_1_55466
Electric Mountain Festival Pre-Party
, Sölden, 19 februari 2016

In Sölden is tegen het einde van het seizoen het welbekende Electric Mountain Festival, met verschillende optredens. Tijdens een van de pre-party’s treed bijvoorbeeld Sam Feldt op. Kijk voor meer informatie over data en artiesten op hun site.
electric mountain festival

Dutchweekend Italia, Sauze d’Oulx, 16 t/m 20 maart 2016
Voor ons Dutchies heeft de bekende Dutchweek nu ook een Italiaanse versie. Tijdens dit festival kun je veel Nederlandse DJ’s verwachten en goede beats.

Dutchweekend, Saalbach, 23 t/m 28 maart 2016
Ook in Saalbach kunnen de Nederlandse toeristen hun hartje ophalen met Nederlandse DJ’s tijdens het Dutchweekend.

Snowbombing, Mayrhofen, 4 t/m 9 april 2016
Ook mijn home away from home, Mayrhofen, heeft zijn eigen event. Tijdens Snowbombing zijn er diverse activiteiten en wedstrijden voor alle leeftijden, en natuurlijk ook muziek. Onder andere The Prodigy, Bastille en Idris Elba treden hier op.
Water Splash // Snowbombing 2015

Electric Mountain Festival, Sölden, 8 en 9 april 2016
De afsluiting van het skiseizoen in Sölden is het Electric Mountain Festival, welke grote artiesten hier optreden is nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten laten we dit uiteraard weten.

Hannibal, Sölden, 17 april 2016
Met 500 acteurs wordt op de Rettenbach Gletsjer het verhaal van Hannibal nagespeeld. Dit is het grootste openlucht theater spektakel van Oostenrijk en wordt gesponsord door Red Bull.
hannibal_header_2,method=scale,prop=data,id=1200-510Der Weiße Rausch, St. Anton am Arlberg, 18 april 2016
Nadat de skiliften sluiten vind de start plaats van dit evenement. Deelnemers aan deze laatste wedstrijd van het seizoen staan te trappelen om tot het uiterste te gaan. Om 17.00 uur, mogen 555 wintersporters laten zien wie er het snelste bij de finish is. Een tijd tussen de 11 en 18 minuten is een mooi gemiddelde en goed voor een lekker drankje. Maar de echte die-hards gaan natuurlijk voor de eer om de snelste tijd tot nu toe, 7 minuten en 40,6 seconden, welke dateert uit 2012 te verpletteren. 

Dutchweek, Val Thorens, 30 april t/m 7 mei 2016
De grote afsluiter in Val Thorens is de Dutchweek. Tijdens deze week wordt het skiseizoen groots afgesloten, verwacht ook hier veel DJ’s van eigen bodem.dutchweek-val-thorens-360bar-les-trois-vallees

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.