Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Coronavirus en Tirol Outdoor

Coronavirus en Tirol Outdoor

Laatste update: 30-12-2020
Bent u benieuwd naar onze Coronaboekingsgarantie voor reizen in 2021 klik dan hier.

Tirol Outdoor Experience houdt de websites van het RIVM en Buitenlandse Zaken dagelijks in de gaten met betrekking tot het reisadvies naar landen waar wij reizen aanbieden. Daarnaast hebben wij de meestgestelde vragen omtrent het Coronavirus en onze reizen hieronder op een rijtje gezet.

Staat uw vraag hier niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 013-5056440.

Q: Kan ik nog op reis?
A: Zolang er geen negatief reisadvies geldt voor uw reisbestemming is de afweging om op reis te gaan aan u zelf. Natuurlijk is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te treffen om u zelf te beschermen tegen mogelijke besmetting. Bekijk hiervoor de website van het RIVM.

Q: Wat is het actuele reisadvies op mijn bestemming?
Op dit moment geldt voor bijna alle Schengenlanden een aangepast reisadvies, code geel, wat inhoudt dat er (vakantie)reizen mogen worden gemaakt maar dat er wel mogelijke veiligheidsrisico’s zijn. Voor de landen waarin wij het meeste actief zijn, Oostenrijk, Duitsland en Italië, geld dat er zonder beperkingen naar deze landen gereisd kan worden en hoeft u ook niet na terugkomst in zelfquarantaine. Wilt u de huidige reisadviezen van de overheid raadplegen bezoek dan de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bekijk dit hier.

Q: Gaat mijn reis door?
A: De reizen van Tirol Outdoor Experience gaan door zolang er geen negatief reisadvies geldt voor de reisbestemming. Wilt u uw reis omboeken of annuleren en geldt er voor uw bestemming geen negatief reisadvies, dan zijn de reguliere omboekingskosten en/of onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Q: Er geldt een negatief reisadvies voor mijn bestemming, wat nu?
A: Als er een negatief reisadvies (code: rood) wordt afgegeven voor uw bestemming, zullen wij u hier uiterlijk 2 weken voor vertrek over informeren.
Bij code oranje kunt u bij ons gratis omboeken naar een andere bestemming of andere periode. Bij code rood kunt u gratis annuleren maar u kunt ook kiezen voor een reisvoucher.
Tirol Outdoor Experience zal in zo’n geval altijd proberen om een passend alternatief aan te bieden, bijvoorbeeld andere bestemming of andere reisperiode. Mocht een omboeking niet mogelijk zijn, dan krijgt u als deelnemer uw geld terug.

Q: Wat als ik niet meer op reis wil?
A: U kunt uw reis in principe niet zonder kosten annuleren. Wij houden wel rekening met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Afhankelijk van de situatie zullen wij een besluit nemen en maatregelen treffen.

Q: Ik woon in een gebied waar een uitreisverbod van kracht is, of ik of iemand in mijn directe omgeving heeft het Coronavirus. Hierdoor kan ik niet op reis. Wat kan ik doen?
A: Mocht u zelf in een gebied wonen waar een uitreisverbod van kracht is, of uzelf of iemand in uw directe omgeving heeft het Coronavirus, raden wij u aan om contact op te nemen met uw annuleringsverzekering.

 

Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.