Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Coronaboekingsgarantie

Coronaboekingsgarantie

Het reisjaar 2022 ziet er, net als de afgelopen 2 jaar, anders uit dan andere jaren.

Wat betekenen de reisadviezen voor uw vakantie naar de Alpen?
Net als voorgaande jaren volgen wij de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bij kleurcode geel kan er gereisd worden en kunnen wij de reis dus uitvoeren. Bij kleurcode oranje en kleurcode rood is dit anders. Let op: dit zijn dus de kleurcodes die het Ministerie van Buitenlandse zaken afgeeft via www.nederlandwereldwijd.nl en niet de kleurcode op de kaart van het ECDC.
Tip: download de app van Nederland Wereldwijd en stel jouw vakantieland in als favoriet. Dan krijg je als eerste bericht als er iets wijzigt in de reisadviezen en maatregelen die gelden in het land van bestemming.

Maar wat zijn dan de maatregelen?
De huidige maatregelen per land zijn te vinden op Nederland Wereldwijd en Re-Open Europa. Wij adviseren om deze vlak voor vertrek nogmaals te controleren voor de meest actuele maatregelen.

Kan ik nog wel veilig een reis boeken?
Jazeker. Boek je bij Tirol Outdoor Experience een reis (maakt niet uit welke reis) en mocht er onverhoopt vanaf 2 weken voor vertrek niet gereisd kunnen worden in verband met een negatief reisadvies (reisadvies code oranje of rood t.g.v. Covid-19) dan kun je bij ons gratis omboeken of krijg je van ons de volledige reissom terug. Dat is onze Coronaboekingsgarantie.

Voor vertrek wordt ik ziek (Covid of anders gerelateerd) kan ik mijn reis annuleren?
Wanneer er geen reisbeperkingen zijn betekent dit dat wij de reis technisch kunnen uitvoeren. Kun je doordat je ziek bent geworden (Covid of anders gerelateerd) niet op reis dan gelden onze Algemene Voorwaarden en kun je terecht bij je annuleringsverzekering.

Tijdens mijn vakantie blijkt dat ik besmet ben met Covid en in quarantaine moet, vergoeden jullie de extra kosten?
Het is natuurlijk heel vervelend om ziek te worden tijdens je vakantie. Echter kunnen wij de reis technisch gezien gewoon aanbieden (mits er geen negatief reisadvies is zoals boven al vermeld is) en kun je hiervoor het beste contact opnemen met je reisverzekering. Wij zullen je uiteraard helpen om een onderkomen te vinden voor de quarantaine mocht dit niet worden aangeboden door de lokale overheid. De kosten voor het onderkomen zijn echter wel voor eigen rekening.

Is een reisverzekering en annuleringsverzekering verplicht bij jullie reizen?
Zoals ook vermeld in onze Algemene Voorwaarden is een reisverzekering met buitensportdekking verplicht tijdens onze reizen. Veel gewone reisverzekeringen vergoeden geen bergsporten, heb je dus een doorlopende reisverzekering vraag dit dan na bij je reisverzekering.
Een annuleringsverzekering is niet verplicht maar wel aan te raden.
Beide verzekeringen, zowel kortlopend als doorlopend, zijn via ons af te sluiten bij De Europeesche. De Europeesche biedt als een van de weinige verzekeraars wel dekking voor buitensporten. Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie over hoe wij met Covid-19 en reizen omgaan? Stuur een mail naar info@tiroloutdoor.nl of bel 013-5056440 wij staan je graag te woord.

Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.