Coronaboekingsgarantie

Dat 2020 anders is gelopen dan wij allen hadden gedacht, 2020 zou voor ons een feestjaar moeten zijn want wij vierden ons 15-jarig jubileum, is voor iedereen duidelijk. Wat nog niet duidelijk is, is hoe het reisjaar 2021 eruit gaat zien.

Wij begrijpen heel goed dat u niet goed weet wat dit voor uw zomervakantie gaat betekenen.

Daarom hebben wij de Coronaboekingsgarantie. Boekt u bij Tirol Outdoor Experience een reis (maakt niet uit welke reis) en mocht er onverhoopt vanaf 2 weken voor vertrek niet gereisd kunnen worden in verband met een negatief reisadvies (reisadvies code oranje of rood t.g.v. Covid-19) dan kunt u bij ons gratis omboeken of krijgt u van ons uw volledige reissom terug. Dus geen gedoe met reisvouchers en onzekerheid.

Let op: Kunt u niet reizen omdat u zelf ziek bent én er zijn geen reisbeperkingen (reisadvies code geel of code groen) dan gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden en kunt u terecht bij uw annuleringsverzekering.

Wilt u meer informatie over hoe wij met Covid-19 en reizen omgaan? Stuur een mail naar info@tiroloutdoor.nl of bel 013-5056440 wij staan u graag te woord.