Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bleisure: werken & genieten in de bergen

Bleisure: werken & genieten in de bergen

Zit u vastgeroest in oude patronen, heeft u behoefte aan nieuwe ideeën, wilt u sparren met andere zelfstandigen, of wilt u gewoon even weg uit de dagelijkse sleur van het thuiswerken? Dan is een bleisure reis met Tirol Outdoor Experience zeer geschikt voor u.

Tijdens deze week in de Italiaanse Dolomieten verblijft u in een 4-sterrenhotel, voorzien van alle luxe en comfort, in een ruime 2-persoonskamer. In het hotel hebben wij de beschikking over een seminarruimte met dakterras en schitterend uitzicht, gratis wifi en onbeperkt koffie, thee en water. Tijdens deze reis is er een gecertificeerde Nederlandse bergwandelgids mee die tevens kan coachen waar nodig.


Heeft u even geen zin om te werken, dan biedt ons dagelijkse programma uitkomst. Bergwandelen, een avondje törggelen, een bezoek aan Bolzano en een rondleiding door een wijnkelder met uiteraard aansluitende wijnproeverij, een wandeling door het mediterraanse Merano en de botanische tuinen van Slot Trautmannsdorf, een wijnproeverij in het hotel, een bezoek aan het Messner Mountain Museum, en nog veel meer. Er is dagelijks een programma voor de gehele dag of voor een dagdeel. Hierdoor is deze week ook zeer geschikt om je partner mee te nemen.

Werken in het buitenland en tegelijkertijd genieten van een fantastische omgeving, luxe hotel en de Italiaanse keuken. Dat is wat u kunt verwachten tijdens een bleisure reis met Tirol Outdoor Experience. Boek dus nu deze reis naar de Italiaanse Dolomieten, sluitingstermijn is 30 juni 2017.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.