Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Big news! Brekend!

Big news! Brekend!

Met veel trots schreeuw ik het van de daken, wat zeg ik, van de bergen. Ik ben vanaf vandaag de trotse mede eigenaar van Tirol Outdoor Experience.

Het reisbureau dat door mijn ouders, Arres en Beja van der Grift, 13 jaar geleden is opgericht: Tirol Outdoor Experience. Dé specialist voor al uw actieve reizen naar de Alpen maar ook daarbuiten. Eerst met een relatief klein aanbod en alleen in Tirol. Nu 13 jaar later is Tirol Outdoor Experience gegroeid, en blijven we groeien en ontwikkelen. We leren van onze ‘fouten’, vinden het belangrijk om te vernieuwen en bovenal te luisteren naar onze klanten. Want bij Tirol Outdoor Experience staat de klant altijd voorop.

We groeien binnen de Alpen, maar ook daarbuiten. Actieve reizen en bergen is wat de verbindende factor is. Zo bieden we nu ook reizen aan naar Schotland en Ierland, landen waar je heerlijk kunt wandelen door de ongerepte natuur. Maar we hebben nog meer, bijvoorbeeld Kroatië, het land waar Game of Thrones is opgenomen, en waar je ontzettend veel watersporten kunt uitoefenen. Of wat dacht je van Slovenië, sinds dit jaar kun je bij ons een huttentocht boeken en zelfs de machtige Triglav beklimmen.

En ook in ons vertrouwde Oostenrijk breiden wij uit, met de bekende KAT-trail, in de achtertuin van een van onze bergwandelgidsen, en de indrukwekkende Blauwe Silvretta huttentocht. Daarnaast hebben wij ook aan de Italië fans gedacht, met de adembenemende Doloramaweg hebben we continue zicht op de Dolomieten en ook nieuw is de beroemde Meraner Höhenweg door het fantastische Meranerland.

Zoals gezegd groeien we, we groeien in het reisaanbod voor particulieren maar ook voor bedrijven en scholen. Nu vraag je je vast af, maar wat doet Sanne dan binnen Tirol Outdoor Experience. Waar mijn vader en moeder zich voornamelijk richten op de particuliere markt, ben ik het aanspreekpunt voor de zakelijke markt.

Ook dit jaar zijn wij weer met verschillende bedrijven en scholen op pad geweest. Zo zijn we in maart bijvoorbeeld naar Oostenrijk geweest. In het kader van teambuilding hebben wij voor hen een 3 daagse sneeuwschoenwandeltocht georganiseerd, inclusief spelelementen, oefenen met lawinepieps, een thema feest en als afsluiter een tandemparaglide vlucht.

In juli hebben we met een ICT bedrijf de machtige E5 transalp (huttentocht met als startpunt Oberstdorf, Zuid Duitsland, en als eindpunt Merano, Noord Italië) gelopen.

Maar ook met scholen maken wij toffe trips, zo gaan wij al 10 jaar met het Kennemer College in juli naar het Zillertal. Tijdens deze 5 daagse reis komen er diverse sporten aan bod zoals rafting, canyoning, en zelfs een huttentocht met overnachting op een berghut.

Zelf ook geïnspireerd geraakt om een inspirerende teambuilding te organiseren? Zin in een tof jubileumfeest/personeelsreis, waar nog lang over wordt nagepraat? Wilt u een nieuw product lanceren op een unieke locatie? Uw beste verkopers belonen? Of wilt u uw scholieren een actieve schoolreis/studiereis aanbieden, eventueel met educatieve elementen?

Neem dan snel contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte. Wij denken graag met u mee en maken een interessant en passend aanbod voor elk gewenst budget.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.