Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bergwandelen met vaste standplaats in de Alpen

Bergwandelen met vaste standplaats in de Alpen

Wandelen in de bergen is hetgeen wij het liefste doen. Is het dragen van een rugzak voor jou te zwaar of wil je op een comfortabele manier kennismaken met bergwandelen? Dan zijn onze standplaatsreizen echt iets voor jou! Benieuwd geworden naar onze bergwandelreizen met vaste standplaats? Lees dan snel verder.

Al deze standplaatsreizen zijn uitermate geschikt voor beginners en “licht” gevorderde bergwandelaars. Je ontvangt namelijk van ons een routeboek met diverse dagtochten van verschillende zwaartes. O ja, en wil jij graag bergwandelen met de hond? Bij sommige tochten & standplaatsreizen mag ook jouw hond mee.

1. Tiers, Rosengarten (individueel)

Vanuit een gasthof met viersterren hotelcomfort bieden wij je een onvergetelijke wandelweek in één van de mooiste berg- en wandelgebieden van het Italiaanse Zuid-Tirol.
Het Naturpark Schlern-Rosengarten en omgeving staan garant voor wandelgenot in optima forma. Wij hebben de mooiste wandelingen in dit deel van de Dolomieten voor je beschreven.

Onze jarenlange ervaring in dit unieke gebied staat garant voor een onvergetelijke wandelvakantie. En heb je een dag geen zin om te wandelen, dan zijn er voldoende andere mogelijkheden. Wat te denken van een dagje Bolzano met de aardpyramiden van de Ritten en het Messner Mountain Museum of Merano met Schloss Trautmannsdorf. Zelfs een dagje Riva aan het Gardameer ligt binnen handbereik.

2. Fulpmes, Stubaital (individueel)

Vanuit een comfortabel viersterren-hotel in Fulpmes ga je zelfstandig te voet de mooiste plekjes van het Stubaital ontdekken. De wandelmogelijkheden voor zowel beginnende als gevorderde bergwandelaars zijn talloos. Je ontvangt van ons een routeboek waarin wij de mooiste wandeltochten voor je hebben beschreven. Heb je een keer geen zin of is het weer te slecht, dan lonkt een dagje Innsbruck. Of geniet eens lekker van de wellness mogelijkheden in het hotel.

3. Mayrhofen, Zillertal (individueel)

Een week bergwandelen in het leukste en actiefste dal van Oostenrijk, het Zillertal. Vanuit een comfortabel driesterren-hotel in Mayrhofen ontdek je aan de hand van ons routeboek en de wandelkaart zelfstandig de mooiste plekjes van de Zillertaler Alpen.

4. Kleinwalsertal, Riezlern

Vanuit een prachtig biohotel in Riezlern ga je zelfstandig de mooiste plekjes van het Kleinwalsertal te voet ontdekken. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we de mooiste wandelingen voor u beschreven en ontvangt u tevens een handige wandelkaart. En heb je een keer geen zin of zit het weer een dag tegen, dan is Oberstdorf een leuk uitstapje.

5. Lechtal, Bach/ Holzgau 

Vanuit een comfortabel driesterren-hotel in Bach ga je zelfstandig de mooiste plekjes van het Lechtal en haar zijdalen te voet ontdekken. De Lechtaler Wanderbus maakt het mogelijk om ook de wat meer afgelegen startpunten te bereiken. We hebben bijna 20 wandelvoorstellen voor je uitgeschreven, van eenvoudig tot zwaar en van 2-3 uur tot 8 uur. Kortom, voor ieder wat wils.
Wanneer dit hotel vol is, wijken we uit naar een hotel *** in het nabijgelegen Holzgau.

Wil jij deze zomer bergwandelen met net dat beetje extra comfort? Of wil je liever een ****-hotel? Laat het ons weten en wij doen een vrijblijvend voorstel. Heb je vragen of wil je advies hebben van Arres? Bel, mail of WhatsApp met ons, wij helpen graag.

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.