Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Behind the scenes #2

Behind the scenes #2

Ik krijg regelmatig de vraag wat mijn werk nu precies inhoud en wat ik dan zoal doe op een dag. Vrijdag 6 september had ik een leuke dag voor de boeg en besloot ik om wat te filmen.

Iedere dag begint natuurlijk met een verfrissende douche en een flinke wandeling met de hond. Een dag niet gewandeld is natuurlijk een dag niet geleefd. Na de wandeling van vandaag stap ik in de auto en haal ik Arres op. Samen rijden wij naar Zutphen voor de eerste afspraak van de dag. We gaan in gesprek met onze webdesigner en internet marketingspecialist. Want…tromgeroffel: over een paar maanden bestaan wij 15 jaar, ja echt waar 15 jaar! En dat is reden voor een feestje. Er komen wat aanpassingen aan de website en we hebben wat ideeën besproken hoe we onze verjaardag het beste kunnen gaan vieren. Dit alles gebeurt natuurlijk achter gesloten deuren, maar…

Good things are coming.

Na ons enerverende gesprek rijden wij door naar Oldenzaal. Van de ene grens van Nederland helemaal naar de andere grens van Nederland. Wij rijden vandaag behoorlijk wat kilometers, haha.

In Oldenzaal hebben wij een kennismaking met een potentiële school die misschien wel met ons op reis gaat. Eenmaal gearriveerd worden wij warm onthaald, zoals dat alleen in Oldenzaal kan. Én… de kogel is door de kerk, de school gaat komend jaar met ons een actieve schoolreis maken. Hoe leuk! Ik kan nu al niet wachten, gelukkig duurt het nog maar 238 nachtjes slapen.

Ik vertelde al dat ik wat gefilmd had dus kijk je even mee?

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.