Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Actieve reizen in de herfst

Actieve reizen in de herfst

De zomer, en daarmee ook de zomervakantie, loopt op zijn einde. Maar dat wil niet zeggen dat het vakantieseizoen ten einde is. Ook bij Tirol Outdoor Experience kunt u nog volop wandel- en fietsreizen boeken in het najaar. Wilt u meer informatie, wij helpen u graag.

Wat dacht u van een reis naar Ierland. Bijvoorbeeld de langste gemarkeerde wandeltocht van Ierland dwars door Nationaal Park Kerry, de Kerry Way. Deze individuele wandeltocht is te boeken als 6-, 7-, 8-, 10- of 11-daagse reis en kan elke dag gestart worden. U kunt deze reis nog boeken tot eind oktober.

Of de Wicklow Way, met aansluitend 2 dagen in Dublin. Deze individuele wandeltocht is al meer dan 40 jaar geleden uitgezet, en voert u langs Ierlands mooiste uitzichten. De omgeving wordt veel gebruikt als filmdecor, onder andere voor de bekende film Braveheart. Na 6 dagen wandelen kunt u nog genieten van een mini-citytrip in Dublin, hoofdstad van Ierland, waar u de echte Ierse whiskey kunt proeven in een lokale pub. De Wicklow Way kunt u het gehele jaar boeken, met uitzondering van de tweede helft van december. U kunt ook hier uw eigen startdatum kiezen. Wilt u de Wicklow Way liever zonder Dublin boeken, dat kan. Wij bieden u deze wandeltocht aan als 4-, 5-, 6-, 8-, en 10-daagse reis.

Liever naar Italië, waar meer kans is op goed weer, en de heerlijke Italiaanse keuken? De Südtiroler Wein- und Kastanienweg is een wandeltocht voor de levensgenieter. Temidden van het hart van Südtirol, tussen Brixen, Bolzano en Merano, volgen we de kastanjeroute met prominent uitzicht op de Dolomieten. We wandelen door de vele fruit- en wijngaarden die het gebied rijk is en genieten van de heerlijkheden. Deze reis is te boeken tot eind oktober.

Zin in meer avontuur en een beter klimaat? Ook dat kan bij ons, wij bieden in de herfstvakantie een unieke trektocht aan naar Sardinië, de Selvaggio Blu. We overnachten deze reis onder de sterrenhemel, en ervaren hoe adembenemend mooi Sardinië is. Lees ook ons blogartikel over de Selvaggio Blu.

Geen zin om te wandelen? Ook onze fietsreizen kunt u nog tot laat in het jaar boeken. De mountainbikereis naar Slovenië bijvoorbeeld is te boeken tot eind oktober. In de Soča Vallei staat u een 8-daagse enduro mountainbikereis te wachten. We overnachten in een appartement, van waar we elke dag een andere mountainbiketrail rijden door de Soča vallei.

Of de 8-daagse fietsreis Piemonte Culinair. In deze regio is het ook in het najaar nog goed vertoeven. De fietsreis voor de Bourgondiër. Start- en eindpunt is Turijn, de slowfood hoofdstad van Italië. We fietsen langs de wijnvelden van de Barolo, Barbaresco en Mosacto d’Asti. En kunnen genieten van de overheerlijke chocolade en witte truffels waar deze streek om bekend staat. Deze fietsreis is te boeken tot 14 oktober.

Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.